bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kalpar, 8 Haftayı Değerlendirdi

SPOR

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kaplar, “Daha çok maçımız var. Sabırlı olacağız. İşimizin ciddiyetini bilerek çalışacağız” dedi.Hüseyin Kaplar, takımın 8 haftalık değerlendirmesini yaptı. Çok iyi mücadele eden bir takıma...

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kaplar, “Daha çok maçımız var. Sabırlı olacağız. İşimizin ciddiyetini bilerek çalışacağız” dedi.

Hüseyin Kaplar, takımın 8 haftalık değerlendirmesini yaptı. Çok iyi mücadele eden bir takıma sahip olduklarını belirten Kaplar, şunları söyledi: “İlk 8 haftada özellikle 6 haftasında çok iyi mücadele edip iyi oynayarak geçirdik. Bir Denizlispor maçının ilk yarısı ve 1461 Trabzon maçında iyi mücadele edemedik. Biz çok iyi mücadele eden bir takımız. Arzumuzu ve isteğimizi sahaya yansıtan bir takımız. Bunun bilinci içindeyiz. Tabi ki sezon başında tüm takımların yaptığı hesabı söylemiştim. Her takım maç başına ortalamada 2 puan olarak hesaplar. Dolayısıyla bu da 8 maçta 16 puan yapıyor. Ama bizim 12 puanımız var. 4 puan kayıptayız. Ama bu ligde 3-4 maç üst üste kazanan avantaj sağlıyor. Fakat 3-4 maç kaybeden avantajını kaybediyor. Takım ruhunu sahaya yansıtan takımlar büyük ihtimalle kazanıyor. İyi mücadele etmediğimiz maçlarda olabilir. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. İyi bir takım ruhu var bizde. Bunu sahaya yansıttığımız takdirde kazanan taraf biz oluruz. Şu anda liderin bizden 6 puan önde olduğunu kabul etmek gerekir. İnşallah kazanırız. Bu 3 puana düşer. Farkı düşürmek ve lideri yenmek çok büyük bir avantaj. İnanıyorum ki o maçı iyi bir şekilde kapatırız.”

Teknik Direktör Hüseyin Kaplar sözlerine şöyle devam etti: “Hiçbir zaman bahane etmedim. Felsefemde ve iş ahlakımda bahanem yoktur. Ağlayan bir hoca tipi değilim. Evet, Ekigho ve Adilovic yoktur. Ama onların yerine oynayanlarda verimli olmaya çalışıyor. Olmayışlarının sıkıntılarını yaşıyoruz. Tabi ki sakatlık olmasını kimse istemez. İlk defa kariyerimde bu kadar uzun sakatlıklar yaşıyorum. Sabırlık olmak çok önemli. Şampiyon olduğumuz zamanda bunu söylüyordum. Şampiyon olduğumuz yılda ikinci devrede çok iyi çıkış yakaladık. Demek istediğim şu: Daha çok maçımız var. Sabırlı olacağız. İşimizin ciddiyetini bilerek çalışacağız.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.