bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Genç Bafraspor Oyuncuları ve Yönetimine Moral Yemeği

SPOR

Genç iş adamları Ümit Sezgin ve Hasan Yurduseven’den Samsun Bölgesi Süper Amatör Liginde Bafra’mızı temsil eden Genç Bafraspor oyuncuları ve yönetimine moral yemeği jesti.

Genç iş adamları Ümit Sezgin ve Hasan Yurduseven’den Samsun Bölgesi Süper Amatör Liginde Bafra’mızı temsil eden Genç Bafraspor oyuncuları ve yönetimine moral yemeği jesti.

Bafra’mızın genç iş adamları Ümit Sezgin ve Hasan Yurduseven süper amatör ligde mücadele eden Genç Bafraspor’a destek olmak amacıyla moral yemeği düzenledi. Yemek programında konuşan Kulüp Başkanı Nail Yaldır; “Önümüzde çok önemli bir maçımız var. Biliyoruz ki yolumuz uzun ve çetin. Pazar günü oynanacağımız 1930 Bafraspor maçı umut ediyoruz ki bizleri izlemeye gelen Bafralılara centilmence bir maç izletmek ve sonucu ne olursa olsun sonunda Bafra’nın kazanmasını umut ediyorum.

İşadamı Ümit Sezgin yaptığı konuşmada;"Bafra’mız tarihinde futbolda bir çok başarılara imza attı. Bizler istiyoruz ki; Bafra’mız eski günlerine geri dönsün. Süper amatör ligde bu sene üç takımımız mücadele ediyor. Hepsi de bizim gözbebeğimiz. Ama şunu unutmamalıyız ne olursa olsun birlik ve beraberlikten vazgeçmemeliyiz. Pazar günü oynanacak olan genç Bafraspor ve 1930 Bafraspor karşılaşmasında her iki takıma gönülden başarılar diliyorum. İyi oynayan hak eden kazansın diyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Bafra’mızın takımlarına sahip çıkarak en az bir takımımızı bal ligine çıkartırız diye umut ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların sonunda hatıra fotoğrafı çekildikten sonra kulüp başkanı Nail Yaldır yemeği organize eden işadamlarına teşekkürlerini iletti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.