bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Gaziantepspor Sağlık Kontrolünden Geçti

SPOR

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor’da futbolcular ve teknik heyet sağlık kontrolünden geçirildi.Bu sabah saatlerinde Medical Park Gaziantep Hastanesi'ne gelen Gaziantepsporlu kafileyi Medical Park Hastanesi Genel Koordinatör Hayrullah...

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor’da futbolcular ve teknik heyet sağlık kontrolünden geçirildi.

Bu sabah saatlerinde Medical Park Gaziantep Hastanesi'ne gelen Gaziantepsporlu kafileyi Medical Park Hastanesi Genel Koordinatör Hayrullah Kubba, Hastane Genel Müdürü Sadreddin Haksal, Başhekim Yardımcısı Dr. Suat Özerbaş ve Genel Müdür yardımcısı Cüneyt Saraçoğlu karşıladı. Tek tek sağlık kontrollerinden geçirilen futbolcuların morallerinin yüksek olduğu gözlendi. Kardiyoloji, iç Hastalıkları, Genel Cerrahi, Ortopedi, Göz Hastalıkları ve Diş polikliniklerinde muayeneleri yapılan, ayrıca Eforlu EKG, tüm laboratuar tetkikleri ve Ultrasonografik incelemeleri yapılan futbolcularda bir soruna rastlanmadı.

Teknik Direktör Bülent Uygun yaptığı açıklamada futbolcu ve teknik kadrodan oluşan 45 kişilik ekibin sağlık kontrolünden geçirildiğini ve yapılan incelemelerde herhangi bir soruna rastlanmadığını dile getirdi.

Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba ise yaptığı açıklamada, “Biz Medical Park Hastaneler Grubu olarak geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Gaziantepspor’un sağlık sponsorluğunu üstlenmiş bulunmaktayız. Bülent Hocanın takıma kazandırdığı ivmenin yeni sezonda da devam edeceğine inanıyoruz. Medical Park Hastaneler Grubu olarak Onların yanında olmaya devam edeceğiz, Tüm Gaziantepspor’lu futbolcularımızın başarılı bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Sağlık kontrollerinin ardından kahvaltılarını yapan futbolcular, toplu fotoğraf çektirdikten sonra hastaneden ayrıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.