bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Eskişehirspor Taraftarı Bursaspor Maçına Hazır

SPOR

Spor Toto Süper Lig’in ilk karşılaşmasını Bursaspor’la kendi evinde yapacak olan Eskişehirspor’un taraftar grupları bilet almak için uzun kuyruklar oluşturdu.Kendi evinde 2013-2014 Spor Toto Süper Lig sezonunun ilk karşılaşmasında Bursaspor’u...

Spor Toto Süper Lig’in ilk karşılaşmasını Bursaspor’la kendi evinde yapacak olan Eskişehirspor’un taraftar grupları bilet almak için uzun kuyruklar oluşturdu.

Kendi evinde 2013-2014 Spor Toto Süper Lig sezonunun ilk karşılaşmasında Bursaspor’u ağırlayacak olan Eskişehirspor’un taraftar grupları bilet almak için Atatürk Stadyum önüne akın etti. Sezonun ilk karşılaşması olmasından dolayı maça ilgi gösteren taraftarlar yeni Teknik Direktör Ertuğrul Sağlama ise güveniyor. 18 Ağustos Pazar günü saat 20:00’da başlayacak olan karşılaşma için taraftarlar stadyumu doldurarak takıma destek verecek.

Taraftar Ömer Emeksiz, takımın başında güven verici bir hocanın olduğunu belirterek, “Maçı 3-1 alacaklarız. Ertuğrul hocamıza güveniyoruz. Pek transfer olmasa da artımız hocamızdır. İlk aşkım Eskişehirspor” dedi.

Zekeriya Kaan ise, Ertuğrul Sağlam’ın takımın kilit adamı olduğunu söyledi. Kaan, Bursa karşısında galip geleceklerine inandıklarını belirterek, “Biz inandık. Takım galip gelecektir. Sonuna kadar takımımıza destek vereceğiz. Bursaspor’u kendi evimizde farklı şekilde yeneriz” diye konuştu.

Taraftarların takımın yanında olacağına vurgu yapan taraftar Bayram Uyanık şunları söyledi:

“Eskişehirspor kadrosunu bozmadı. Bu yüzden galip gelir. Takım kendi içinde uyumu sağlamış durumda. Bursaspor’da durum karışık. Biz de takımımıza sonunda kadar destek vereceğiz. Bize güven veren bir teknik direktörümüz var. Gerekeni yapacağına inanıyoruz.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.