bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Eskişehir’de Türk Dünyası Futbol Şöleni

SPOR

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, futbol severleri Türk Dünyası Kupası maçlarına davet etti.Atatürk Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Saraç, Eskişehir Türk Dünyası...

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, futbol severleri Türk Dünyası Kupası maçlarına davet etti.

Atatürk Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Saraç, Eskişehir Türk Dünyası Kültür Başkentliği kapsamında bir turnuva düzenleneceğini kaydetti. Bekir Sıtkı Saraç, “Kazakistan, Kırgızistan, Türkmenistan’dan takımlar gelecek. Türk Dünyası Kupası düzenleyeceğiz. 10-11 Ağustos tarihlerinde yapılacak turnuva ücretsiz olacak. Havayi fişek gösterilerinin yanı sıra Kırgızistan’dan gelecek sanatçı Zagipa İmangaziveya ve Türk sanatçı Burcu Güneş konser verecek. Turnuvaya Eskişehirspor, FC ABDYSH Ata (Kırgizistan), FC Vostok (Kazakistan), HTTU FK (Türkmenistan) takımları katılacak. Herkesi bu maçlara davet ediyoruz” dedi.

KOMBİNEDE SÜKÛTU HAYALE UĞRADIK

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, açıklamaları sırasında, hedefledikleri kombine bilet sayısına ulaşamadıklarını da belirterek, “Sükûtu hayale uğradık. Bugüne kadar 748 kombine bilet satıldı. Çok şaşırtıcı bir durum. Bu Eskişehirspor camiası olarak ayıbımızdır. Büyük Eskişehirspor taraftarına yakışmıyor. Zorlu dönemi taraftarımızın desteği ile aşmak istiyoruz. Gişelerde rahatlıkla kombine biletlere ulaşabilirler” dedi.

YENİ SEZONA HAZIRIZ

Kamp programını değerlendiren Saraç “İyi bir kamp yapıldı, takımımız bayramın birinci gününe kadar izinli, saat 19:00’da toplanacaklar” dedi.

FUTBOLCU ALACAKLARI ÖDENİYOR.

Geçmiş döneme ait futbolcu alacaklarının Avusturya kampında ödendiğini ifade eden Saraç, “Geçmiş döneme ait üçüncü ödeme yapıldı. Bir mali disiplin içerisinden bundan sonraki ödemeler de yapılacak. Tasarruf tedbirleri ile bilanço düzenlenecek”dedi.

ÖZGÜR TULUN KAMPI DEĞERLENDİRDİ

Eskişehirspor Menajeri Özgür Tulun da Avusturya kampının eksiklikleri görme adına iyi geçtiğini kaydetti. Tulun “Bol bol hazırlık maçı yaptık en önemlisi sağlıklı bir kamp süreci geçirdik. Hocamız, bilmediği futbolcuları tanıma olanağı buldu. Yeni hoca yeni yönetimle birlikte futbolcuların havası da değişti. Önümüzdeki sezon taraftarımız, rahat bir sezon geçirecek. Genç oyuncular çok istekli” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.