bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Denizlispor’da Kahe Türk Statüsünde Oynatılacak

SPOR

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, forvetleri Kahe’yi Türk statüsünde oynatabilmek için çalıştıklarını söyledi.PTT 1. Lig takımı Denizlispor’da 4 yabancı futbolcu olması sebebiyle Kahe’nin Türk statüsünde oynayabilmesi için çalışıyor....

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, forvetleri Kahe’yi Türk statüsünde oynatabilmek için çalıştıklarını söyledi.

PTT 1. Lig takımı Denizlispor’da 4 yabancı futbolcu olması sebebiyle Kahe’nin Türk statüsünde oynayabilmesi için çalışıyor. PTT 1. Lig’de en fazla 3 yabancı oynatılabilmesi sebebiyle bir oyuncunun gönderileceği iddialarının doğru olmadığını belirten Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, "Bizim elimizde Kahe, Bajram, İnkango ve Simac olmak üzere 4 yabancı var. Biz hiçbir yabancıdan vazgeçmedik. Brezilyalı olan Kahe yıllar önce Gençlerbirliği forması giyerken Türk olarak başvurusunu yapmış. Ancak arada bazı eksik belgeler var. Biz bununla ilgili olarak gerekli yerlere başvurduk. Lig başlayana kadar Kahe'nin Türk statüsünde oynayabilmesi için izin çıkacağını umut ediyoruz’’ dedi.

Urkay ayrıca, Teknik Direktör Serdar Dayat’ın 2 oyuncu da istediğini ve bu futbolculara da gelecek günlerde imza attıracaklarını söyledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.