bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Çaykur Rizespor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

SPOR

Spor Toto Süper Ligi’nin yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor, hafta sonu Beşiktaş ile yapacağı hazırlık maçı öncesi çalışmalarını sürdürdü.Çaykur Rizespor Tesisleri’nde yapılan 2 saatlik idmanda futbolcular koşu ve top çalışması...

Spor Toto Süper Ligi’nin yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor, hafta sonu Beşiktaş ile yapacağı hazırlık maçı öncesi çalışmalarını sürdürdü.

Çaykur Rizespor Tesisleri’nde yapılan 2 saatlik idmanda futbolcular koşu ve top çalışması yaptı. İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başarılı oyuncu Hurşut Meriç kendisi için yeni bir dönemin başladığını belirterek, ''Çaykur Rizespor'un bir parçası olduğum için çok mutluyum. Bu takımı Süper Ligde tutacağız. İlk hedefimiz ilk on içerisinde yer almak. Çaykur Rizespor'u tercih ederken hiç tereddüt etmedim. İlk teklif edildiği günden itibaren çok istediğimi belli ettim. Benimle birlikte çok iyi transferler var. Takıma katılan arkadaşlarımız çok iyi. İyi bir takım. İnşallah bütün arkadaşlarla beraber iyi işler yapacağımıza inanıyorum'' dedi.

Öte yandan, Çaykur Rizespor'un bu yıl Çek Cumhuriyeti’nden aldığı Kweuke’nin geçtiğimiz sezon oynadığı bir müsabaka sırasında rakip futbolcunun ayağını kırdığı gerekçesiyle aldığı 12 maç cezasının iptal edildiği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.