bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Çarşamba Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürlüğü’nde Veda

SPOR

Samsun’un Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde çalışan spor uzmanı Serap Aydın'ın Samsun’a tayini çıkması nedeniyle mesai arkadaşları tarafından yemek düzenlendi.İlçede 10 yılı aşkındır tüm organizasyonlarda...

Samsun’un Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde çalışan spor uzmanı Serap Aydın'ın Samsun’a tayini çıkması nedeniyle mesai arkadaşları tarafından yemek düzenlendi.

İlçede 10 yılı aşkındır tüm organizasyonlarda görev yapan spor uzmanı Serap Aydın, en son Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu Tesis Amirliği görevindeyken İl Müdürlüğü’nde görevlendirildi.

Kurum personellerinin düzenlediği yemekte ilçede görevli antrenörler ve bazı kurum amirleri katıldı. Yemekte konuşan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İlkay Aydın, “Spor bakanlığımızın son yıllarda yaptığı atılımlarla ilçemizde çok sayıda tesis yapıldı. Bu tesisler de daha iyi hizmet yapmak amacıyla, görevli personel sayımızda giderek artıyor. Gelen personellerimiz yanında tabi ki de aramızdan ayrılanlar da oluyor” dedi.

Veda yemeğinde konuşan Serap Aydın, “Okuduğum ve büyüdüğüm şehir olan kendi ilçeme 10 yıl hizmet ettiğim için gururluyum. Tüm mesai arkadaşlarıma, öğretmen arkadaşlarıma, spor camiasına teşekkür ediyorum” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.