bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Canik Belediyespor İlk Yenilgisini Aldı

SPOR

Türkiye Kadınlar Basketbol (TKBL) 1. Ligi’nin 1. haftasında evinde Homend Antakya Belediyespor'u kendi sahasında ağırlayan Canik Belediyespor, maçı 66-77 skorla geride tamamlayarak ilk çıktığı resmi maçında ilk yenilgisini aldı.Maçın...

Türkiye Kadınlar Basketbol (TKBL) 1. Ligi’nin 1. haftasında evinde Homend Antakya Belediyespor'u kendi sahasında ağırlayan Canik Belediyespor, maçı 66-77 skorla geride tamamlayarak ilk çıktığı resmi maçında ilk yenilgisini aldı.

Maçın ardından her iki takım antrenörleri ve oyuncuları değerlendirmelerde bulundu. Basın toplantısına katılan Canik Belediyespor Baş Antrenörü Ekin Baş,” İyi mücadele ettik bir çok oyuncumuz sakattı. Dora ayak parmağı çatlak çatlak bu maça çıktı ve 40 dakika oynadı. Dora’yı çıkartamadık. 40 dakika aynı şekilde Gülşah ve Dilarayı 40 dakika oynattık. Tabi birinci lig düzeyinde özellikle karşınıza çok büyük yatırım yapmış takıma karşı ben kaybettiğimizi düşünmüyorum. Ben aslında kazandığımızı düşünüyorum. Ellerinden geleni yaptılar. Bir rotasyon oyuncumuz daha olsaydı sonuç farklı olabilirdi. Kısmet böyleymiş herkesin emeklerine teşekkür ediyorum ” dedi.

Homend Antakya Belediyespor karşısında çok iyi mücadele ettiklerini belirten Canik Belediyesporlu oyuncu Seda Tabakçı,”Sakat oyuncularımız olmasına rağmen, maçın son anına kadar kafa kafayaydık. Son bir dakika da yaptığımız hatalar yüzünden kaybettik. Tebrik ediyorum arkadaşlarımı, bu şekilde mücadaleye devam edeceğiz. Çok iyi bir takım olduğumu göstereceğiz herkese, ligin sürpriz takımı biz olacağız” diye konuştu.

Canik Belediyespor deplasmanının zor olduğunu söyleyen Homend Antakya Belediyespor Antrenörü Hakan Acer,”Çok önemli ve karakterli oyunculara sahipler, onlarda bugün ne kadar iyi bir takım olduklarını bence gösterdiler. Onların mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Biz bugün kötü oynadık, kötü oynamamıza rağmen kazandık. İşin sevindirici tarafı sonunda kazanmaktı. Diğer işlerden memnun çok değilim, bunuda gerekli çalışmalar ile düzelteceğimize inanıyoruz. Oyuncularımı lige galibiyetle başladıkları için tebrik ediyorum. Canik Belediyesporada başarılar diliyorum”şeklinde konuştu.

Sakatlıklardan dolayı eksik kadro ile sahaya çıkan ve iyi mücadele eden Canik Belediyesporlu oyuncuları kutlayarak sözlerine başlayan Homend Antakya Belediyesporlu oyuncu Aslı İncer,” Fakat biz sonuna kadar maçı bırakmadık. Yeri geldi 10 sayı ile öne çıktık, tekrar yakaladılar ama galibiyetle ayrılmaya başardık. Takım arkadaşlarımı ve bütün teknik heyeti tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.