bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bursaspor Taraftarı Çifte Bayram İstiyor

SPOR

Bursaspor'un, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında Vojvodina ile oynayacağı maçın biletleri satışa çıktı. Bilet almak için Atatürk Stadyumu'nda uzun kuyruklar oluşturan yeşil-beyazlı taraftarlar, takımlarının turu geçeceğine...

Bursaspor'un, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında Vojvodina ile oynayacağı maçın biletleri satışa çıktı. Bilet almak için Atatürk Stadyumu'nda uzun kuyruklar oluşturan yeşil-beyazlı taraftarlar, takımlarının turu geçeceğine inanıyor.

Ramazan bayramının birinci günü akşam saat 20.30'da Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak rövanş maçının biletleri saat 10.00 itibariyle Biletix çağrı merkezi ve Biletix web bilet satış kanalı ile satışa sunuldu. Bilet bulamama korkusu ile bir an önce bilete sahip olmak isteyen taraftarlar, erken saatlerde Atatürk Stadyumu ana gişelerine gelerek sıcağa rağmen gişe önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Zorlu rövanş maçı için Bursaspor'a güvenen taraftarlar, "Bursaspor adına yakışır bir maç çıkaracaktır. İnşallah bayramın birinci günü tüm Bursasporlular ikinci bayramını yaşayacak" dedi.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 2013-2014 sezonu kombine kartlarının UEFA Avrupa Ligi müsabakalarında geçerli olduğu hatırlatılırken, Vojvodina maçının bilet fiyatları ise şu şekilde:

"VIP A- B tribün 1. sıra: 300 lira, VIP A-B tribün 2.3.4.5.6.sıra: 200 lira, Kapalı A-B-C tribünleri: 50 lira, Maraton tribünü: 30 lira, Açık kale arkası tribünü: 15 lira, Misafir tribünü: 15 lira."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.