bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bucaspor, Gençlerine Güveniyor

SPOR

PTT 1. Lig’de maddi sıkıntı nedeniyle henüz istediği transferleri gerçekleştiremeyen Bucaspor, altyapıdan A takıma kazandırdığı genç oyuncularına yeni sezonda güveniyor.Bucaspor Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, İstanbul Büyükşehir...

PTT 1. Lig’de maddi sıkıntı nedeniyle henüz istediği transferleri gerçekleştiremeyen Bucaspor, altyapıdan A takıma kazandırdığı genç oyuncularına yeni sezonda güveniyor.

Bucaspor Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a transfer olan Alparslan Erdem’in yerine altyapıdan A takıma yükselen genç oyuncuların şans bulacağını belirterek, “Alparslan’ın yerine bu mevkide oynayabilecek Batuhan ve Samet gibi genç oyuncularımız forma şansı bularak, kendilerini gösterme fırsatını iyi değerlendireceklerdir. Bu iki genç oyuncumuzun en az ağabeyleri Alparslan kadar başarılı olacaklarından kimsenin kuşkusu olmasın. Batuhan ve Samet gibi bu sene bir çok genç yıldızımız da A takımımızda mücadele edecek. Emre, Batuhan, Samet, Berkant, Velihan, Taylan, Zekeriya, Oğulcan ve İsa, bu genç yıldızlarımızdan sadece bir kaç tanesidir” dedi.

Azeri oyuncu Ramal Hüseyinov’un vize sorununu çözmek için ülkesine gittiğini belirten Yaykıran, “Kaptan Zafer mide bozukluğu, Berkay, Zekeriya, Okan ve Taylan tedavileri nedeni ile sabah çalışmasına katılamadılar. Kalecimiz Ömer ve yeni transferimiz Mehmet Sak, bugün takımla birlikte çalışmalarına başladılar. Ayrıca, takımların İzmir dışındaki kamp programları nedeni ile Kaynaklar Tesislerimiz de hazırlık maçı oynamak için takım bulmakta zorluk çekiyoruz. Bu hafta Çarşamba veya Perşembe günü, yeni bir takımla hazırlık maçı oynamak istiyoruz” diye konuştu.

Transferde önceliği forvet hattına verdiklerini söyleyen Yaykıran, fizik yapısı güçlü, çok koşan, bir forvet oyuncusunu kısa süre içerisinde kadrolarına katacaklarına ifade etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.