bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bu Yaşında Gençlere Taş Çıkartıyor

SPOR

Gönüllü Çevre Müfettişi Ali Turan, Bursa’nın Kestel ilçesinde Kazancı-Kozluören köyü arasında düzenlenen 'Dostluk Koşusu’nda 65-69 yaş kategorisinde 9 kilometre koşarak birinci oldu.Ali Turan, geçen pazar günü düzenlenen dostluk...

Gönüllü Çevre Müfettişi Ali Turan, Bursa’nın Kestel ilçesinde Kazancı-Kozluören köyü arasında düzenlenen 'Dostluk Koşusu’nda 65-69 yaş kategorisinde 9 kilometre koşarak birinci oldu.

Ali Turan, geçen pazar günü düzenlenen dostluk koşusunda 9 kilometreyi 48 dakikada bitirerek gençlere taş çıkarttı. 230 kişinin katıldığı dostluk koşusunda şampiyonluğu göğüsleyen Turan, “ Katıldığım koşuda 40 yaşlarında ki koşucular benim arkamda kaldı. Benim bu kadar genç ve dinamik olmamın sebebibu güne kadar alkol ve sigara kullanmamamdır. Sigara içen koşucuların antrenmanlı olarak geldikleri koşulara ben antrenmansız geliyorum. Belimden rahatsız olduğum halde yarışı onlardan önce bitiriyorum” dedi.

Sigaranın ve alkolün sağlığı olumsuz etkilediğini tekrarlayan Turan, “Ben ne sigara, ne de alkol içiyorum. Eğer sigara içmemenin faydalarını görmek isteyenler varsa benim katıldığım koşuları izlesinler” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.