bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bolulu 20 Sporcu Milli Takımlarla Şampiyonalara Gitti

SPOR

Bolu’da görev yapan 20 sporcu ve 5 antrenör, Temmuz ayı içerisinde birçok spor dalında Milli Takım faaliyetlerine katılarak hem Türkiye'yi hem de Bolu’yu temsil etti.Temmuz ayı içerisinde Bolu'dan 20 sporcu ve 5 antrenör, kendi spor dallarındaki...

Bolu’da görev yapan 20 sporcu ve 5 antrenör, Temmuz ayı içerisinde birçok spor dalında Milli Takım faaliyetlerine katılarak hem Türkiye'yi hem de Bolu’yu temsil etti.

Temmuz ayı içerisinde Bolu'dan 20 sporcu ve 5 antrenör, kendi spor dallarındaki Milli Takım faaliyetlerine katıldı. Hokeyde 5, artistik cimnastikte 2, bisiklette 1, okçulukta 3, bedensel engelliler okçulukta 1, satrançta 1 ve kayaklı koşuda 7 sporcu olmak üzere toplam 20 Bolulu sporcu, Milli Takımlarda yer aldı. Hazırlık kampları ve Türkiye'yi temsil edildiği uluslararası yarışmalarda Bolu’dan 5 antrenör de görev aldı. Hokeyde 1, artistik cimnastikte 2, okçulukta 1 ve kayaklı koşu da 1 olmak üzere Milli Takım kamplarda ve uluslararası müsabakalarda Türkiye başarıyla temsil edildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.