bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Baran ve Razak 1930 Bafraspor’a Transfer Oldu

SPOR

Samsun Süper Amatör liginde mücadele eden 1930 Bafraspor ara transfere erken başlayarak bünyesine 2 futbolcu transfer etti.

Samsun Süper Amatör liginde mücadele eden 1930 Bafraspor ara transfere erken başlayarak bünyesine 2 futbolcu transfer etti.

Samsun Süper Amatör liginden Bölgesel Amatör ligine (Bal Ligine) çıkmak için şampiyonluk mücadelesi veren 1930 Bafraspor ara transfere erken başlayarak bünyesine Vezirköprüspor’dan Sol açık Baran Avcı(25) ve sağ açık pozisyonun da oynayan Danimarka birinci liginden Nijeryalı Razak Adeboya Odeyemi(22) transfer ederek 1930 Bafraspor ailesine kattı.

Geçen yıl Samsun Süper Amatör ligin de Şampiyonluk parolasıyla çıkan ve ilk yarının son iki karşılaşmasında lig de aldığı mağlubiyetlerle şampiyonluktan uzaklaşan 1930 Bafraspor bu yıl lige daha farklı bakıyor. Bu yıl Samsun Süper Amatör Liginde 9. Hafta sonun da ligde 4.sırada yer alırken 18.puanla lider Havza Belediyespor’un 5.puan gerisinde olan 1930 Bafraspor ligde iddiasını sürdürmek için ara transferine hızlı başladı.

Son olarak geçen sezon Vezirköprüspor’da sol açık ve orta saha da görev yapan Baran Avcı’yı ve sağ açık ve Santrafor pozisyonu oynayan Nijerya’lı Razak Adeboya Odeyemi(22) transfer ederek 1930 Bafraspor Ailesine kazandırdı). 1930 Bafraspor bu yeni transferlerle bu yıl Samsun Süper Amatör Liginden Bölgesel Amatör(Bal Ligine)çıkma iddiasını sürdürmek için ara transferine hızlı başlamış oldu.

1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız yaptığı kısa konuşmada; “Bu yıl Samsun Süper Amatör liginden Bölgesel Amatör (Bal Ligine) çıkmak için teknik heyet ve yönetimimle yoğun çaba harcıyoruz. İnşallah ilçemize yakışır bir yıl geçeririz.150 Bin Nüfuslu ilçemize artık profesyonel ligde oynayacak takım olmak için savaşıyoruz. Bu ilçemize ve yeni Şehir Stadyumuna da Profesyonel l lig yakışır, bunun da inşallah bu yıl başaracağız 1930 Bafraspor’da transferler bitmez” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.