bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Banvit Sokak Basketbolu Başlıyor

SPOR

Beko Basketbol Kulüplerinden Banvit'in geleneksel olarak gerçekleştirdiği sokak basketbolu turnuvalarının bu yılki takvimi belirlendi.Banvit BK. tarafından Bandırma ve Erdek ilçelerinde gerçekleştirilecek olan turnuvalara her sezon olduğu gibi...

Beko Basketbol Kulüplerinden Banvit'in geleneksel olarak gerçekleştirdiği sokak basketbolu turnuvalarının bu yılki takvimi belirlendi.

Banvit BK. tarafından Bandırma ve Erdek ilçelerinde gerçekleştirilecek olan turnuvalara her sezon olduğu gibi bu yılda yoğun katılım bekleniyor. İlçede her yıl gerçekleştirilen ve büyük bir heyecana sahne olan Banvit Sokak Basketbolu ilçe halkı tarafından da oldukça yoğun ilgi görürken turnuvanın bu yıl da heyecan dolu karşılaşmalara, muhteşem gösterilere sahne olması bekleniyor.

Basketbola gönül veren gençlerin sabırsızlıkla beklediği bu yılki turnuvalar ile ilgili olarak Banvit BK'den yapılan açıklamada Erdek ilçesinde yapılacak olan turnuvanın başvuru tarihinin 10 Ağustos olarak açıklanırken, turnuvaların 18 Ağustos tarihinde başlayacağı belirtildi. Turnuvaların ikinci ayağı Olan Bandırma'da başvuruların 26 Ağustos turnuva başlangıç tarihi ise 8 Eylül olarak açıklandı.

Diğer yandan Banvit BK'den yapılan açıklamada turnuvaların küçük erkekler, yıldız erkekler, genç erkekler, büyük erkekler, veteran erkekler ve serbest bayanlar kategorisinde yapılacağı belirtilirken, turnuvaya katılmak isteyen basketbolseverler'in

Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu ile Erdek ve Bandırma’da açılacak başvuru masalarına yapabilecekleri açıklandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.