bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Ülkü Ocakları İlteriş Futbol Turnuvası Sona Erdi

SPOR

Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın “İlteriş Futbol Turnuvası” adıyla düzenlediği turnuva bugün final müsabakasıyla sona erdi.

Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın “İlteriş Futbol Turnuvası” adıyla düzenlediği turnuva bugün final müsabakasıyla sona erdi. Şehit Erkut Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi’yle Bafra Endüstri Meslek Lisesi’nin karşılaştığı final maçını penaltı vuruşları sonucunda Şehit Erkut Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi kazandı. Maçın normal süresi 2-2 sona erdi.

Final maçı, Soma’da şehit olan madenciler, Atatürk ve Alparslan Türkeş anısına saygı duruşu ve İstiklâl marşı ile başladı. Çekişmeli geçen maçın ilk yarısını Bafra Endüstri Meslek Lisesi 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda daha baskılı oynayan Ticaret Meslek Lisesi durumu 2-2’ye getirmeyi başardı ve maç normal süresi 2-2 sona erdi. Penaltı vuruşları sonucunda Şehit Erkut Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi ipi göğüslemeyi başardı. Maçtan sonra turnuvada birinci ve ikinci olan takımların oyuncuları ile hocalarına madalya ve katılım belgesi ile birinci olan takıma birincilik kupası, turnuvada ikinci olan takıma da ikincilik kupası verildi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.