bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Mevlanaspor Galibiyeti Son Dakikalarda Kaçırdı

SPOR

Samsun Bölgesi 2. Küme U 19 A- Genç A grubunun 10.haftasında ligde ikinci sırada yer alan Bafra Mevlanaspor U 19 A- genç takımı ligde lider durumda olan Termespor U 19 A- Genç takımı ile Osman ve Onur'un 90 2 attığı karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı.

Samsun Bölgesi 2. Küme U 19 A- Genç A grubunun 10.haftasında ligde ikinci sırada yer alan Bafra Mevlanaspor U 19 A- genç takımı ligde lider durumda olan Termespor U 19 A- Genç takımı ile Osman ve Onur'un 90 2 attığı karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı.

Samsun Bölgesi 2.Küme U 19 A- Genç A- grubunun 10. haftasında lig ikincisi olan Bafra Mevlanaspor U 19 A- genç takımı deplasman da ligte lider durum da olan Termespor'a Terme Şehir Stadyumu Suni Çim Sahasında konuk oldu.

Orta Hakem Murat Ercan'ın düdüğüyle başlayan karşılaşmaya her iki takım da kontrollü başladı.İlk yarının ilerleyen dakikalarında daha etkili ve iyi başlayan taraf deplasman takımı Bafra Mevlanaspor oldu.İlk yarı da Mevlanaspor Süleyman,Berkan ve Melih yakaladığı gol pozisyonlarından yararlanamayan taraf oldu.İlk yarı da ilk ciddi gol pozisyonun ev sahibi Termespor 30. dakika Tunahan'ın ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Osman takımını karşılaşmada 1-0 öne geçiren golü kaydetti.İlk yarıda başka gol olmayınca ilk yarısı ev sahibi Termespor'un 1-0 üstünlüğüyle tamamlanmış oldu.

Karşılaşmanın ikinci devresine de etkili başlayan Mevlanaspor oldu.İkinci yarının 48. dakikasında geliştirmiş olduğu atakla gol pozisyonuna giren Berkan pozisyondan yararlanamadı.İkinci yarı da ilk yarıya göre gol pozisyonuna giren ev sahibi Termespor Tolga ve Berkay'la girdiği gol pozisyonlarında direklere takıldı.Karşılaşmanın 80. dakikasında Mevlanaspor'un etkili futbolcusu olan Sefa kullandığı serbest vuruşta direği geçemedi.Beraberlik golü için son dakikalar da Termespor kalesine ablukaya alan Mevlanaspor bunun meyvesini ikinci yarıda oyuna giren Onur'la 90. 2 bulduğu golle aldı.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Mevlanaspor zorlu deplasman ve ligde lider durumda olan Termespor ile 1-1 berabere kalarak 1.puanı almış oldu.Bu sonuçla ligte lider Termespor'un 28,ikinci durumda olan Bafra Mevlanaspor puanını 20. yaparak ikinci sıradaki yerini korumuş oldu.

Karşılaşmanın Oynandığı Yer: Terme Şehir Stadyumu Suni Çim Sahası

HAKEMLER: Murat Ercan xx Emrullah Çördük xx Burak Pala xx

Termespor U 19 : Okan, Yusuf, Badır, Mert, Emirhan, Etem, Mertcan, Tunuhan, Tolga, Berkay(c),Osman

Tek.Direk:Civan Aydoğan

Yedekler: Yiğit, Hakan, Furkan, Oğuzhan, Enes

Bafra Mevlanaspor U 19 : Ceyhun, Ahmet, Sezgin, Dinçer, Mustafa, Yusuf, Melih, Sefa(c), Berkan, Süleyman, Recep Ali

Tek.Direk: Levent Kılıç

Yedekler: Emrehan, Samet, Abdülkadir, Onur

GOLLER:30 Dak.Osman...Termespor...90 2 Onur Mevlanaspor

Sarı Kartlar: Badır - Tolga Termespor Berkay -Mevlanaspor

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.