bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Badminton Kulübü Klasman Grubu İkincisi

SPOR

Bafra Badminton İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü İnci Life Türkiye Badminton 1.Ligi (2. Etap) klasman grubu ikincisi ve 2013 yılı İnci Life Türkiye Badminton 1. Ligini 10. Sırada bitirdi.

28-29-30 Aralık 2013 tarihleri arasında Ankara Sincan Spor salonunda yapılan Kulüpler arası İnci Life Türkiye Badminton 1.Ligi (2. Etap) maçlar sonucunda, Bafra Badminton İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü İnci Life Türkiye Badminton 1.Ligi (2. Etap) klasman grubu ikincisi ve 2013 yılı İnci Life Türkiye Badminton 1. Ligini 10. Sırada bitirdi.

 

Kulüp Antrenörü Şaban Kırcalı,” İnci Life Türkiye Badminton 1. Liginde 16 takımınmücadele ettiğive 4 takımın kümedüştüğü ligde Bafra Badminton İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü İnci Life Türkiye Badminton 1.Ligini 10. sırada tamamlayıp kulübümüz 2014 yılında Samsun’u Türkiye Badminton 1. Liginde temsiletmeye devam edecektir. Sporcularımın göstermiş olduğu üstün performanslar sonucunda bu başarıları almış oluyoruz. Desteklerinden ötürü Bafra Belediye Başkanı Sayın Zihni Şahin’e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Güven Özyurt’a ve Spor Şube Müdürü Sayın Süleyman Demirtaş’a, antrenör arkadaşlarım Hüseyin Mert ve Deniz Balçık’ateşekkür ederim’’ dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.