bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra; 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'na Hazır

SPOR

Bafra Kaymakamlığında, 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları toplantısı düzenlendi.

BAFRA HABER - Bafra Kaymakamlığında, 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları toplantısı düzenlendi.

Kaymakam Ali Fuat Türkel, olimpiyat hazırlıklarının bittiğini söyledi.

2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'nın Samsun ve Bafra için çok büyük bir fırsat olduğuna işaret eden Türkel, "Bu organizasyonu hem desteklemeli hem de duyurmalıyız. Bafra'da 3 badminton, futbol ve atıcılık olmak üzere 3 branşta sporcular kıyasıya mücadele edecek. Bafralılar'ın salonları boş bırakmaması lazım." dedi.

Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Osman Şenocak ise İşitme Engelliler Olimpiyatları'nın Gençlik ve Spor Bakanlığınca sadece bir spor organizasyonu olarak değerlendirilmediğine vurgu yaptı.

"2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları, ülke olarak zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde 109 ülke ve 5 bin katılımıyla uluslararası dostluk ve barışa katkı sağlayacak bir organizasyon anlamı taşımaktadır." diyen Şenocak, sözlerine şöyle devam etti:

"Dünyanın 3. büyük organizasyonu sayılan 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda, amacımız Türk misafirperverliğini en üst düzeyde tesis ederek tribünleri en iyi şekilde doldurmak ve bu vesileyle daha prestijli olan uluslararası sportif, kültürel ve sanatsal organizasyonlara ev sahipliği yapma hakkı kazanmaktır. 81 vilayet arasında ilimize layık görülen olimpiyatlarda, ilimizin adını ulusal alanda en iyi şekilde duyurmak gayesindeyiz. Olimpiyatlarda ilçemizde gerçekleşecek, atıcılık, badminton, ve futbol dallarında tribünleri kalabalık tutmak suretiyle ülkemizin belirlediği olimpiyat amaçlarına katkıda bulunmak en önemli vazifemizdir."

Toplantıya, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, İlçe Emniyet Müdür Vekili Bünyamin Temür, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ile kurum müdürleri katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.