bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Atletizm Federasyonu Geçici Başkanı Hüseyin Yıldırım Oldu

SPOR

Türkiye Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu, Mehmet Terzi’den boşalan başkanlık koltuğuna Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’na kadar Federasyon Başkanvekili Hüseyin Yıldırım’ı getirdi.Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi’nin...

Türkiye Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu, Mehmet Terzi’den boşalan başkanlık koltuğuna Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’na kadar Federasyon Başkanvekili Hüseyin Yıldırım’ı getirdi.

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi’nin 1 Ağustos 2013 Perşembe günü istifa etmesi nedeniyle bugün Ankara Radisson Blu Otel’de yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı’nda, Olağanüstü Genel Kurulu Toplantısı’na kadar Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı olarak oybirliği ile Hüseyin Yıldırım seçildi. Başkanvekilleri olarak Ergüder Uzun, Fikret Çetinkaya, Ekrem Ay ve Selim Terzi seçildi.

GENEL KURUL KARARI

Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nın, 28 Eylül 2013 tarihinde Türkiye Atletizm Federasyonu Ana Statüsü’nde belirtilen hükümlere uygun olarak yapılmasına, çoğunluğun sağlanamaması halinde ise Genel Kurul Toplantısı’nın bir sonraki gün olan 29 Eylül 2013 tarihinde yapılmasına karar verildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.