bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Ankaragücü'nden Federasyona Puan Silme Tepkisi

SPOR

Ankaragücü Yönetim Kurulu, bir taraftan borçlarını ödemek için boğuşan kulübe Türkiye Futbol Federesyonu tarafından 1 puan silme cezası verilmesine tepki gösterdi.Bu yıl Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele verecek olan MKE Ankaragücü,...

Ankaragücü Yönetim Kurulu, bir taraftan borçlarını ödemek için boğuşan kulübe Türkiye Futbol Federesyonu tarafından 1 puan silme cezası verilmesine tepki gösterdi.

Bu yıl Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele verecek olan MKE Ankaragücü, borçlarından kurtulmak için çaba sarfediyor. Ankaragücü Yönetim Kurulu'nun yaptığı açıklamada FIFA'ya olan borçların düzenli bir şekilde ödendiği ancak her geçen gün yeni bir sürprizle karşılaşıldığı belirtildi. Ankaragücü'nün eski futbolcusu Robert Vitek'in yetiştirme bedeli nedeniyle SK Slovan Bratislava kulübüne 100 bin Euro civarında, ayrıca yine eski futbolcu Ariel Esteban Broggi nedeniyle 225 bin dolar civarında bir borcun ödenmesi yönünde kulübe FIFA tarafından yazı geldiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Ödemelerle ilgili çalışmalar yapılmaktadır. FIFA tarafından gelen borçlarla mücadelemiz devam etmekte iken Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yerli futbolcular ve futbol ailesine olan borçlarımız sebebiyle -1 puan silme cezası uygulanacağı kulübümüze tebliğ edilmiştir. Bu karara karşı itiraz edilmesi için gerekli çalışmalar başlatılmıştır. Yönetim Kurulu olarak diriliş sezonumuzda oluşan ve oluşacak tüm zorluklara göğüs gererek, çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğimizi belirtiriz."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.