bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Altınordu Transfere Doymuyor

SPOR

Altınordu, Almanya'nın Stuttgarter Kickers ekibinden 19 yaşındaki Kerem Arslan'ı 4 yıllığına renklerine bağladı. TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta zirveyi hedefleyen Altınordu, 7. transferi Almanya'dan Kerem Arslan'a imza attırarak yaptı. Işıkkent'teki...

Altınordu, Almanya'nın Stuttgarter Kickers ekibinden 19 yaşındaki Kerem Arslan'ı 4 yıllığına renklerine bağladı. TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta zirveyi hedefleyen Altınordu, 7. transferi Almanya'dan Kerem Arslan'a imza attırarak yaptı. Işıkkent'teki kulüp binasında düzenlenen törende kendisini 4 yıllığına kırmızı-lacivertli renklere bağlayan anlaşmayı yapan Arslan yaptığı açıklamada, "Altınordu'nun önemli projelerine katkıda bulunmaya geldim. Çok değerli insanlarla birlikte çalışacak olmaktan mutluyum" dedi.

Altınordu Futbol Direktörü Murat Dizdar ise Kerem Arslan'ı Almanya'da yaklaşık iki yıldır takip ettiklerini belirterek, "Kişiliğine ve oyun yapısına son derece güvendiğimiz genç bir oyuncuyu kadromuza kattık. Birlikte çok önemli başarılar elde edeceğimize inanıyoruz. Kadromuzdaki diğer genç oyuncularımızla birlikte göstereceği performans, iki tarafı da hedeflerine ulaştıracaktır. Türk futboluna önemli bir ismi daha kazandıracağız" diye konuştu.

KEREM ARSLAN KİMDİR ?

1994 yılında Almanya'da dünyaya geldi. Futbola Stuttgarter Kickers altyapısında başladı. 2008 yılında transfer olduğu VFB Stuttgart'ın U15, U16 ve U17 takımlarında oynadı. Geçtiğimiz sezon ise yeniden Stuttgarter Kickers'a geçti ve U19 'da forma giydi. Forvet arkası, sol ve sağ kanatta görev yapabilen Kerem Arslan, mücadeleci futbolu, her iki ayağını da iyi kullanıyor olması ve top tekniğiyle dikkat çekiyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.