bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alfred N’diaye Eskişehirspor’da (2)

SPOR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, İngiltere'nin Sunderland takımında forma giyen N'Diaye ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaşma sağladı.Konuyla ilgili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, bugün atılan imzalar...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, İngiltere'nin Sunderland takımında forma giyen N'Diaye ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaşma sağladı.

Konuyla ilgili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, bugün atılan imzalar sonrasında 1990 doğumlu Alfred N'Diaye ile satın alma opsiyonu Eskişehirspor’da olmak üzere 1 yıllığına kiralık olarak anlaşma sağlandığı bildirildi.

Transfere ilişkin konuşan Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Mehmet Akman, bir süredir bu transfer için uğraştıklarını söyledi. Eskişehirspor’un etik değerlere daima uyacağını aktaran Akman, “Futbol kulüpleri arasında etik değerlerin yer yer kaybolduğu bir dönemde maalesef bu transfer uzamak zorunda kaldı. Eskişehirspor önceden de olduğu gibi gelecekte de bu etik değerlere uymaya devam edecektir. Yönetim Kurulumuzun ekip çalışması ile N'Diaye satın alma opsiyonu kulübümüzde olmak üzere 1 yıllığına kiralık olarak aramıza katıldı. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Geçtiğimiz sezon Sunderland’da 16 maçta forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, 12 karşılaşmada 90 dakika sahada kalırken, 1 asistlik performans sergilemişti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.