bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçamspor Bocce Takımı Türkiye’yi Temsil Edecek

SPOR

Samsun’un Alaçamspor ilçesi Bocce takımı, Gençler ve Ümitler Avrupa Bocce Petank Milli Takım seçmelerine damga vurdu.

Samsun’un Alaçamspor ilçesi Bocce takımı, Gençler ve Ümitler Avrupa Bocce Petank Milli Takım seçmelerine damga vurdu.

31 Temmuz tarihinde Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde Gençler ve Ümitler Avrupa Bocce Petank Milli takım seçmeleri yapıldı.

Beden eğitimi öğretmeni ve Bocce Milli Takım antrenörü Gökhan Bozdemir yaptığı açıklamada; “Seçmeleri Gençler kategorisinde kazanan Demet ŞAHİN, Rabianur UZUNAY, Büşranur UZUN, sporcular ile Ümitler kategorisinde kazanan sporcular Gülcan GÜNDOĞDU, Selma KALANÇ, Fatmanur ALÇİN, Aylin EMİR 6-9 Ekim tarihlerinde Palma del Mallarco /İspanya da yapılacak Gençler ve Ümitler Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecekler” dedi.

Milli Takım antrenörü Gökhan Bozdemir; “Gençler kategorisinde 4 kişilik Genç Türk Milli takımının 3 sporcusu ile 4 kişilik Ümit Türk Milli takımının tamamı Alaçamspor Bocce takımı sporcularından oluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Emeklerimizin karşılığını almak çok güzel bir duygu. Hepsi Alaçam ın köylerinde yaşayan bu kızlarımla Avrupa şampiyonası seçmelerine çok iyi hazırlandık.2022 yılında 7 milli sporcu çıkarmanın gururunu yaşıyoruz. Son 4 yılda 11 milli sporcu Alaçam gibi küçük bir ilçeden çıkardık. İspanyada yapılacak Avrupa şampiyonasında Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bize desteğini esirgemeyen herkese şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.