bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçamspor Bocce Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu

SPOR

Mersin’de yapılan Raffa Türkiye Şampiyonasında Samsun ilini temsil eden Alaçamspor Bocce takımı Türkiye Şampiyonu Oldu.

Mersin’de yapılan Raffa Türkiye Şampiyonasında Samsun ilini temsil eden Alaçamspor Bocce takımı Türkiye Şampiyonu Oldu.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu 2024 faaliyet programında yer alan ve 20-24 Ocak tarihleri arasında 20 ilden 134 sporcunun katılımıyla Mersin'in ev sahipliğinde düzenlenen Bocce (Raffa) Gençler Türkiye Şampiyonası final müsabakalarının ardından düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Birbirinden çekişmeli yarışmaların ardından dereceye giren sporculara ödülleri Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Asbaşkanı Faik Kapsız, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Mersin Şube Başkanı Mithat Ertaş, Toroslar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Vedat Yüksel Toroslar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Özdemir ve Bocce Tesis Amiri Nesimi Sarı tarafından verildi.

Alaçamspor Bocce Takımı Antrenörü Gökhan Bozdemir yaptığı açıklamada; “Mersin’de yapılan Raffa Türkiye Şampiyonasında Samsun ilini temsil eden Alaçamspor Bocce takımı Büyük bayanlarda Selma KALANÇ, Bingöl bocce Şevval AKCANLI TÜRKİYE ŞAMPİYONU oldu. Büyük bayanlarda Buse Kır, Melike Coşguner Türkiye Üçüncülüğü, Büyük erkeklerde Umut Kalaycı Türkiye üçüncülüğü, Genç Erkeklerde tekler kategorisinde Görkem DURAN Türkiye ikinciliği, Genç Erkekler çiftler kategorisinde Muhammet Furkan AK, Zafer Yaman Türkiye üçüncülüğü alarak Türkiye Şampiyonasını tamamladı.

14 gün süren yoğun ve bir o kadar çekişmeli maçlarda Samsun ilini en iyi şekilde temsil eden sporcularımızı tebrik eder. Milli takım seçmelerinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.