bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçamspor Bocce Takımı Çim Topu Türkiye Şampiyonasına Katılacak

SPOR

Alaçamspor Bocce Takımı; 7-9 Kasım tarihleri arasında Antalya Belek te yapılacak Türkiye Çim Topu Şampiyonasına katılmak için yola çıktı.

Alaçamspor Bocce Takımı; 7-9 Kasım tarihleri arasında Antalya Belek te yapılacak Türkiye Çim Topu Şampiyonasına katılmak için yola çıktı.

Bu zamana kadar ulusal ve uluslararası birçok şampiyonluk kazanan Alaçamspor Bocce takımı, yeni bir branşta ilk kez Çim Topu Türkiye Şampiyonasına katılacaklar. Beden Eğitimi Öğretmeni ve Bocce Milli takım antrenörü Gökhan Bozdemir yaptığı açıklamada; “Çim Topu Türkiye Şampiyonasına iyi bir kamp dönemi ile hazırlandık. Samsun ve Alaçam’ı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Alaçamspor Bocce takımı son yapılan Avrupa şampiyonasında ülkemize Avrupa Şampiyonluğu getirdi.22-25 Ekim tarihleri arasında Antalya kemer de yapılan Uluslararası bocce turnuvasında 3 yeni milli sporcu çıkararak milli takımla şampiyonluk yaşadı. Alaçam daki milli sporcu sayımızı 15 oldu. İnşallah Çim topu branşında da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek bizlere nasip olur. Sporcularıma güveniyorum. Hepsi Alaçam’ın köylerinde yaşayan bu çocuklara Bocce branşı bir gelecek oldu. Amacımız yeni milli sporcular çıkararak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek olacaktır” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.