bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam’ın Altın Kızları Avrupa Şampiyonu

SPOR

İspanya’nın Palma kentinde yapılan Boocce müsabakalarında Avrupa şampiyonu olan Alaçamspor Bocce takımı Türkiye’nin gururu oldu.

İspanya’nın Palma kentinde yapılan Boocce müsabakalarında Avrupa şampiyonu olan Alaçamspor Bocce takımı Türkiye’nin gururu oldu.

6-9 Ekim 2022 tarihleri arasında İspanya’nın Palma del Mallorca şehrinde düzenlenen Avrupa Ümitler ve Gençler (Kadın-Erkek) Bocce (Petank) Şampiyonasında Genç Kızlarımız Avrupa Şampiyonu oldu.

Ülke tarihinde ilk defa Kızlarda Avrupa Şampiyonluğuna uzanan takımımızı yürekten tebrik ediyor yaşattıkları bu gurur için sonsuz teşekkür ediyoruz.

Sporcularımıza, antrenörlerimize ve teknik heyetimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

ALTIN KIZLAR’IN FİNAL YOLCULUĞU…

6-9 Ekim 2022 tarihleri arasında İspanya’nın Palma del Mallorca şehrinde düzenlenen Avrupa Ümitler ve Gençler (Kadın-Erkek) Bocce (Petank) Şampiyonasının üçüncü gününde genç kızlarımız, 8-2 geriye düştüğü maçta Fransa’yı 13-11 yenerek adını finale yazdırmıştı.

9 Ekim Pazar günü oynanan final maçında ekibimiz bir önceki turda yendiği İngiltere ile Altın Madalya için sahaya çıktı.

Büyük bir sabırla final yolunda ilerleyen Sporcu ve Antrenörlerimizi kutluyor, finali de alarak ülkemize altın madalya kazandırmaları sebebiyle tebrik ediyoruz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.