bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Akhisarspor Taraftarları Maçların Akhisar’da Oynanmasını İstiyor

SPOR

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor’un taraftarlar derneği imza kampanyası başlatarak maçları Akhisar’da yapmak istediklerini dile getirdi.Akhisarspor Taraftarları Derneği Başkanı Nihat Uz ve yönetim kurulu üyeleri...

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor’un taraftarlar derneği imza kampanyası başlatarak maçları Akhisar’da yapmak istediklerini dile getirdi.

Akhisarspor Taraftarları Derneği Başkanı Nihat Uz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi Öğretmenevi önünde saat 12.30’da “Fısıldamıyoruz, Haykırıyoruz. Stadyum Meselesi, Memleket Meselesi” başlığı altında imza kampanyasını basına açıklaması yaparak başlattı.

Akhisarlıların büyük ilgi gösterdiği imza kampanyasına oda başkanları, Dernek başkanları, Siyasi Parti ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye başkan aday adayları ve Akhisarlı sporseverler katıldı. Basın açıklamasını Dernek başkanı Nihat uz okudu.

Dernek başkanı Nihat Uz yaptığı açıklamada “2009-2010 sezonundan bugüne kadar stat ile ilgili birçok sözler verildi. Yazılı ve sosyal medyada yetkililerin açıklamalarını takip eden taraftarlar sözlerin icraata dönüşmesini bekledi. TFF kriterleri denildi, çeşitli bahaneler üretildi ve bugünlere gelindi. 0 günlerden bugüne yaşanan süreçlerde birçok konunun bilincindeyiz ve farkındayız. Akhisarspor Taraftarları Derneği olarak bugüne kadar gelişmeleri sabırla ve sükûnetle yakından takip ecen ve kendi arasında konuşan taraftarlardan gelen yoğun istek üzerine “Fısıldamıyoruz, Haykırıyoruz. Stadyum Meselesi, Memleket Meselesi” başlığı altında imza kampanyası düzenlemeye karar verdik. İmza kampanyasında amacımız kimseyi kırmak yermek değildir. Takımımızın başarısı her şeyden önce gelir. Ancak unutulmamalıdır ki ülke içinde iç saha maçlarını evinde oynamayan tek takım biziz. Taraftar Derneği olarak sporseverlerin, Akhisar Belediyespor’a gönül verenlerin sesini ilgili makamlara duyurmak asli görevimizdir. 29 Temmuz/Pazartesi 12.30’da başlayan ve 02 Ağustos/Cuma günü 19.30’da bitecek olan imza kampanyamız sonucunda toplanan imzalar ilgili kurum, kuruluş ve bakanlığa iletilecektir. İmza kampanyasına katılan ve katılacak olan herkese Akhisarspor Taraftarları Derneği Yönetim Kurulu adına teşekkür ediyorum. Stat sorunu çözüldüğünde kazanan takımla birlikte Akhisar halkı, Akhisar esnafı, Akhisar tüccarı ve İşadamları olacaktır.

Akhisarspor Taraftarları Derneği olarak 2013-2014 sezonunun her kesimden insanı mutlu edecek şekilde olması temennimizdir. Saygılarımızla

İmza töreninde konuşan Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD)Akhisar Şube başkanı Hüsnü Kahraman;” öncelikle Taraftarları Derneği Başkanı Nihat Uz’un söylediklerine tamamıyla katılıyorum. Bugün stadı onarmaya başlasalar maçlarımızı ikinci yarı burada oynarız. Belediyemiz çok iyi niyetli çok güzel bir stadyum ve güzel bir tesis yapmak üzere harekete geçti. Bu konuda hepimiz hem fikiriz, bu stat Akhisar’ımıza yapılacaktır, doğrudur, ama biz maçlarımızı Akhisar’da oynamak istiyoruz. Geçen yıl oluyordu, bitiyordu, geçeceğiz, yapacağız dendi, bu günlere geldik. Bu gün Akhisar’da oynasak desek de oynayamayız, çünkü şartlar müsait değil. Ama biz ikinci yarıda Akhisar’da oynayalım dersek ve belediyemiz bu konuda karar alırsa hakikatten ikinci dönemde ikinci yarıda Akhisar’da oynarız. Biz zaten Süper Toto Lig’ine çıkmanın heyecanını son haftalarda düşmemek için yaşadık. Akhisar halkı bu heyecanı yaşamadı. Artık Akhisar halkı, esnafı, Fenerbahçe’yi, Galatasaray’ı, Beşiktaş’ı ve bütün takımları görmek istiyor. Bu heyecanı halkımızla beraber yaşamak istiyoruz diyerek sözlerini tamamladı” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.