bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Akhisar Belediyespor Bayram İznine Ayrıldı

SPOR

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yapılan idmanın ardından bayram iznine çıktı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu önderliğinde gerçekleştirilen sabah idmanı sonrası başlayan Ramazan...

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yapılan idmanın ardından bayram iznine çıktı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu önderliğinde gerçekleştirilen sabah idmanı sonrası başlayan Ramazan Bayramı tatilinin 9 Ağustos Cuma günü sona ereceği ve Cuma günü saat 17.30'da tesislerde toplanılacağı bildirildi.

Sabah yapılan idmana sakatlığı süren Mustafa Aşan katılmazken, Aşan’ın ise ligin ilk haftasında Sanica Boru Elazığspor maçına yetişemeyeceği bildirildi.

Öte yandan ligin başlamasına bir hafta kala Akhisar Belediyespor 12 Ağustos Pazartesi gününden itibaren kombine bilet atışlarına başlıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, “Daha önce kamuoyuna duyurduğumuz kombine bilet satışlarımız Pazartesi gününden itibaren başlayacaktır. Akigo Maraton tribünü 150 TL, Kale Arkası tribünleri 100 TL, Kapalı Alt tribün 500, VIP tribün ise 750 TL’den satışa sunulacak. Geçen sezon kombine kartı olan taraftarımız ilk önceliğe sahip olacaklardır” dedi.

Göğüs reklamı için görüşmelerin devam ettiğine işaret eden Acar, “Forma göğüs reklamı, sırt reklam ve tüm reklamlar için görüştüğümüz iki firma var. Görüşmelere devam ediyor, inşallah en kısa sürede kulübümüze yararlı bir sonuç çıkartırız” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.