bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Adanaspor’un Yeni Yıldızları Lig İçin Sabırsızlanıyor

SPOR

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor’un yeni transferleri Tiago Bezerra ve Fabiano Oliveira, ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyor.Turuncu-beyazlı takımın yeni transferleri Tiago Bezerra ve Fabiano Oliveira, zaman geçtikçe takımlar aralarındaki...

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor’un yeni transferleri Tiago Bezerra ve Fabiano Oliveira, ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyor.

Turuncu-beyazlı takımın yeni transferleri Tiago Bezerra ve Fabiano Oliveira, zaman geçtikçe takımlar aralarındaki uyum sorununu çözdü. İkili, antrenmanlardaki sempatik tavırlarıyla da teknik heyeti memnun etti.

Tiago Bezerra, yaptığı açıklamada sahaya çıkmak için sabırsızlandığını belirterek, sorumluluk almaya hazır olduğunu söyledi.

Önceki yıllarda Adana deplasmanının her zaman zor geçtiğini söyleyen golcü futbolcu, "Taraftarın ateşli olduğunu hiç unutmadım. Benim için her zaman zor geçen bir deplasman olmuştur. Futbol oynamak için sabırsızlanıyorum. Bir an önce büyük taraftarın huzuruna çıkmak istiyorum" dedi.

Fabiano Oliveira ise Türkiye’de daha önce bulunmanın bir avantaj olduğunu kaydederek, "Daha önümüzde çok zaman var. Havanın sıcak olması bizim için avantaj olabilir. Benim için Adanaspor kendimi yeniden ispatlamak adına büyük bir fırsat. Bu fırsatı çok iyi kullanacağım. Her futbolcunun oyun sitili ayrıdır. Sahaya çıktığımda elimden geleni yaparak çok gol atacağımı düşünüyorum. Genç bir takımız. Geldiğimden bu yana arkadaşlığın çok iyi olduğunu gördüm. Bu arkadaşlığın sezon sonuna kadar süreceği düşüncesindeyim" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.