bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Adanaspor Tiago Bezerra'yı Transfer Etti

SPOR

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, Tiago Bezerra'yı renklerine bağladı.Turunu Beyazlı takım dış transferde bir dönem Altay ve Karşıyaka forması giymiş olan 26 yaşındaki Tiago Bezerra ile anlaştı. Son olarak Brezilya Ligi takımlarından...

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, Tiago Bezerra'yı renklerine bağladı.

Turunu Beyazlı takım dış transferde bir dönem Altay ve Karşıyaka forması giymiş olan 26 yaşındaki Tiago Bezerra ile anlaştı. Son olarak Brezilya Ligi takımlarından İtiano forma giyen Tiago Bezerra Başkan Bayram Akgül ve Asbaşkan Hamza Akgül ile görüşerek kendisini 2 yıllığına Adanaspor’lu yapan imzayı attı.

Takımın bu sezon ilk yabancı transferi olan Tiago Bezerra, Adanaspor’a imza atmaktan mutlu olduğunu söyledi. Türkiye’yi çok özlediğini belirten Brezilyalı oyuncu, "Takımım için elimden geleni yapacağım. Her sezon belirli sayıda gol atıyorum. Turuncu Beyazlı forma altında en iyi seviyeye gelerek herkesi mutlu etmek düşüncesindeyim. Taraftarlarımız stada gelsinler. Ben sahada konuşacağım. Amacım turuncu-beyaz forma altında başarıdan başarıya koşmaktır. Başkanıma ve transferde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.