bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Adanaspor Sezonu Açtı

SPOR

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, 2013-2014 futbol sezonunu açtı.Teknik Direktör Ekrem Al, antrenman öncesinde futbolcuları ile bir toplantı yaptı ve yeni transferler takım arkadaşları ile tanıştı.Yeni sezon öncesi vakit geçirmeden çalışmalara...

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, 2013-2014 futbol sezonunu açtı.

Teknik Direktör Ekrem Al, antrenman öncesinde futbolcuları ile bir toplantı yaptı ve yeni transferler takım arkadaşları ile tanıştı.

Yeni sezon öncesi vakit geçirmeden çalışmalara başladıklarını belirten Ekrem Al, "Genç dinamik bir kadromuz var. Transfer çalışmalarımız da devam edecek. Kamp dönemi süresince gerek antrenmanlarda gerekse hazırlık maçlarında takımımızın kapasitesine göre ihtiyaç duyulan mevkilere oyuncu alınacak" dedi.

Uzun senelere dayanan bir yapılanma süreci başlattıklarını söyleyen Al, "Hem yapılanacağız hem de başaracağız. Bütün birimlerimizle paylaşımcı destekçi ve saygı sevgi çerçevesinde Adanaspor’u güzel yerlere taşımak için bütün gücümüzle çalışacağız. Endişe ve panik durumu söz konusu değil. Kaygılardan uzak, taraftarlarımızla bu seneyi farklı boyutlarla getireceğimize inanıyoruz. Çok memnun ayrıldığım taraftarımızla tekrar buluşmanın heyecanını şimdiden yaşıyorum. İlk etap sonunda 36 kişilik kadroda aramızdan ayrılacak isimler de olacak. Kartepe kampında yeni transferlerimizle kadromuzda tam anlamıyla şekillenecek" diye konuştu.

Bu arada, Teknik Direktör Ekrem Al’ın yardımcıları İsmail Akbaşlı, Altan Aksoy, Fuad Kınalı, Kondisyoner Murat Kol ve kaleci antrenörü Hüseyin Avni Yüce göreve başladı.

Turuncu Beyazlı takım ilk hazırlık maçını 17 Temmuz'da Süper Lig takımlarından Gaziantepspor ile oynayacak. 19 Temmuz'a kadar çalışmalarını Adana’da sürdürecek olan Adanaspor daha sonra ikinci etap için Kocaeli Kartepe’ye gidecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.