bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Adana Demirspor Raşit Sevindir'i Transfer Etti

SPOR

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, önceki sezon camiaya şampiyonluk yaşatan kadrosunda bulunan eski futbolcusu Raşit Sevindir ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.Tesislerde, Kulüp 2. Başkanı Mehmet Gökoğlu ile birlikte kendisini tekrar mavi-lacivertli...

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, önceki sezon camiaya şampiyonluk yaşatan kadrosunda bulunan eski futbolcusu Raşit Sevindir ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Tesislerde, Kulüp 2. Başkanı Mehmet Gökoğlu ile birlikte kendisini tekrar mavi-lacivertli renklere bağlayan mukaveleyi imzalayan Raşit Sevindir, tekrar Adana Demirspor forması giymesine sebep olan başta Kulüp Başkanı Mustafa Tuncel olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür etti.

Raşit, “Adana Demirspor benim evim. Evime tekrar döndüğüm için inanılmaz huzurlu ve mutluyum. Burada şampiyonluk yaşadım. Adana Demirspor’da ikinci şampiyonluğu yaşamak için takım arkadaşlarımla birlikte çok büyük mücadele vereceğiz. 5 Ocak Stadı’nda O müthiş taraftarımızın önüne çıkıp, kendileriyle buluşmayı dört gözle bekliyorum” şeklinde konuştu.

Adana Demirspor Kulübü 2. Başkanı Mehmet Gökoğlu ise Raşit’in aralarına döndüğü için çok mutlu olduklarını belirterek başarılar diledi.

Geçtiğimiz sezon Turgutluspor’da forma giyen Raşit Sevindir sağlık kontrolünden de geçti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.