bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

1930 Bafraspor’dan Bir Transfer Daha

SPOR

1930 Bafra spor daha güzel ve güçlü bir kadro kurmak adına yeni bir transfer yaparak sağ ve sol kanadını bağladı.

 2013-2014 Sezonu Spor Toto 3.lig 3. Grupta mücadele verecek olan 1930 Bafra spor daha güzel ve güçlü bir kadro kurmak adına yeni bir transfer yaparak sağ ve sol kanadını bağladı.

 

Geçen sezonda Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden ve bu yeni sezonda 3. Ligde Samsun şehrini spor dalında futbol yönünden iyi bir şekilde tanıtacak olan 1930 Bafra Spor kamp programlarına devam ederken takım içerisindeki eksik olan mevkilerine transferler yapmaya devam ediyor.

 

1993 Gebze doğumlu olan Yılmaz ERSOY 2013-2014 sezon için 1930 Bafra Spor diyerek anlaştı. Yılmaz Ersoy ilk olarak futbol hayatına Gebze Polis gücünde başladı. Daha sonralarında Gebze Karadeniz Sporda sırasıyla Gebze paf takımında ve A takımda oynadı. Sandıklı Belediye ve oradan Bergama spordaydı. Şimdi ise 1930 Bafra Spor la anlaşmaya vardı. Mevkisi Sağ ve Sol kanat.

 

Kısa bir şekilde konuşan Ersoy; 1930 Bafra sporda bulunmaktan gurur duyuyorum. Ayrıca kulüpte kısa bir zaman da olsa birlik, beraberlik ve bir takım ruhu olması benim için önemli, gördüğüm kadarıyla aradığım kulübü bulduğuma inanıyorum. Bu sezonda yeşil çim sahalarda bana verilecek olan göreve her zaman hazır olduğumu belirtir ve üzerimdeki formanın ıslanana kadar mücadele vereceğimi belirtmek isterim dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.