bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

1930 Bafraspor; Zorlu Yolspor Hazırlıklarına Devam Ediyor

SPOR

Samsun Süper Amatör ligi ekiplerinden 1930 Bafraspor ligin 16. haftasında deplasmanda Pazar günü oynayacağı ligin ikinci sırasında yer alan zorlu Samsun Yolspor karşılaşmanın hazırlıklarına Bafra Açık spor Tesisleri Suni Çim Sahasın da yaptığı çift kale maçının ardından taktik antrenmanla devam ettiler.

Samsun Süper Amatör ligi ekiplerinden 1930 Bafraspor ligin 16. haftasında deplasmanda Pazar günü oynayacağı ligin ikinci sırasında yer alan zorlu Samsun Yolspor karşılaşmanın hazırlıklarına Bafra Açık spor Tesisleri Suni Çim Sahasın da yaptığı çift kale maçının ardından taktik antrenmanla devam ettiler.

1930 Bafraspor Samsun Süper Amatör Liginin 16. haftasında Pazar günü deplasmanda oynayacağı zorlu Samsun Yolspor karşılaşmanın hazırlıklarına Teknik Direktör Mahmut Topal ve yardımcı Antrenör Samet Ersin nezaretinde yaptığı çift kale maçının ardından taktik antrenmanı gerçekleştirdiler. Yapılan çift kale idmanın da 1930 Bafraspor teknik direktörü Mahmut Topal oyunu sık sık keserek oyuncularına kendi istediği pozisyonları göstererek böyle oynamaları yönünde taktik verdiği gözlerden kaçmadı.

1930 Bafraspor Teknik Direktörü Mahmut Topal ligin ikinci devresi ligin 16. haftasında üçüncü maçın da Pazar günü deplasmanda ligde 30 puanla ikinci sırada yer alan Samsun Yolspor ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Ligin ikinci yarısında ilk karşılaşmasında zorlu Termespor karşılaşmasında bir penaltı atışından faydalanamayıp bir de 1-0 öne geçtiğimiz karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.15.haftta rakibimizin ligden çekildiği için karşılaşma yapamadım. Ligin 16. haftasında bizi yine deplasmanda zorlu bir karşılaşma bekliyor. Yolspor karşılaşmanın hazırlıklarına üç puan parolasıyla hazırlanıyoruz. Başkanımız Fatih Yıldız ve Yönetim o kadar para sıkıntılarına rağmen bütçemize uygun şekil de İkinci devre için toplam 7 futbolcuyu 1930 Bafraspor ailesinin kadrosuna kattık. Tabi ki başta ligin lideri olan Havza Belediyespor, Vezirköprü Belediyespor, Termespor ve Samsun Yolspor’da lige ara verilmesini iyi değerlendirerek kadrolarına futbolcu takviyesinde bulundular. Ligin ikinci devresi daha çetin karşılaşmalarına gebe oluyor. Puan kaybetmek istemiyoruz, ama bazen hesaplar tutmuyor. Bazen çok iyi oynuyorsunuz ama kaybediyorsunuz, bazen çok kötü oynayıp kazanıyorsunuz futbol böyle bir şey.1930 Bafraspor olarak Samsun Yolspor galibiyeti ile başlayan bir seri yakalamak istiyoruz. Eğer Samsun Yolspor karşılaşmasından galibiyet çıkarırsak, bu moralle galibiyet serisini yakalayabiliriz. Çünkü hedefimiz ilk sıra ama olmazsa da hedefimiz ikinciliğe kadar yükselip şansımızı zorlamak olacak. Bizler buna Teknik Heyet, takım ve Yönetim olarak inandık. Ama şehrinde bizlere inanması ve sahip çıkması gerekiyor.

Topal, maalesef 4 yıldır maddi sıkıntılar içinde Samsun Süper Amatör liginde mücadele etmeye çalışıyoruz. Hedefimiz Bölgesel Bal Ligine çıkmak ama imkânsızlıklar neticesin de yaptığımız kadro ile bu kadar oluyor. 1930 Bafraspor olarak Samsun Süper Amatör ligin de 16.haftaya girerken 24. Puanla 6. Sıra yer alıyoruz. Henüz her şey bitmiş değil, ligin ikinci devresin de bu hafta ile toplam 10. Zorlu karşılaşma bizleri bekliyor. İnşallah bu karşılaşmalardan anlımızın akıyla çıkarız dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.