bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Zihni Şahin; Yeniden Aday Adayı

SİYASET

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin; Ak Parti ilçe Başkanlığı'na Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Samsun’un Bafra İlçe Belediye Başkanı Zihni Şahin, 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimlerinde yeniden başkan olmak için aday adaylığı müracaatını, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı’na sundu.

 

Bafra Belediye Başkanlığı görevini yürüten Zihni Şahin, belediye başkan aday adaylığı başvurusu için AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı’na geldi. Belediye binasından geniş bir katılım ile AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı’na gelen Başkan Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve teşkilat mensuplarının huzurunda aday adaylığı başvurusunu İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven’e teslim etti.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in Aday Adaylığı başvurusunun ilçe’nin hafta günü olan Perşembe gününe denk gelmesi nedeniyle çok sayıda vatanda Ak Parti İlçe Başkanlığı önünde toplandı. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in Aday adaylığı başvurusunun ardından açıklamalarda bulundu.

 

Adaylık müracaatının ardından ilçe binası önünde konuşan Başkan Şahin, 5 yıllık görev süresi zarfında gerçekleştirdiği hizmetlere kısaca değindi. Başkan Şahin yaptığı konuşmada, “Şimdi önümüzde yepyeni bir süreç var. Bafra, 5 yıldır aralıksız sürdürdüğü değişim ve modernleşme yolunda yeni bir döneme daha girmek üzeredir. Hizmet seferberliğini aynı azim ve heyecanla devam ettirme arzusundayız” dedi.

 

Başkan Şahin’in bugüne kadar yaptığı hizmetleri açıklarken Ak Parti ilçe başkanlığı hizmet binasının karşısında yer alan binalara astırdığı 2 büyük afişi göstermesi önemli bir ayrıntı olarak hafızalarda yerini almış oldu.

Yorumlar (1)

Erdem Şenocak 11 Yıl Önce

Kardeşim Zihni Bey,önceki dönem rahmetli Muhsin Başkanın izni ile aday olduğunu söylemiştin rahmetli sağ olsaydı şimdi izin vermezdi.Bunlar da senin iki kaşına aşık değiller işin bitince kapının önüne konulursun yuvan kucak açmış seni bağrına basmaya hazır ama koltuk tatlı geldiyse söylenecek söz olmaz

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.