bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yusuf Ziya Yılmaz'a Miting Gibi Karşılama Töreni

SİYASET

TBMM’de Ak Parti grıup toplantısında Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından açıklanan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Yılmaz çok sayıda partili tarafından havza ilçesinde coşkuyla karşılandı.

TBMM’de Ak Parti grıup toplantısında Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından açıklanan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Yılmaz çok sayıda partili tarafından havza ilçesinde coşkuyla karşılandı.
 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, öğle saatlerinde karayolu ile Havza ilçesi sınırlarında kendisini bekleyen vatandaş ve partililerle bir araya geldi. Yılmaz, kendisini karşılayanlara teşekkür konuşması yaptı. Yılmaz, konuşmasında kendisini karşılayanlara Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletti. Yılmaz konuşmasında; "Allah beni size Partimizin her kademesindeki Samsun siyasetindeki herkesi size mahçup etmesin. Bu iş bir sevda işi bu iş bir gönül işi. Buraya gelen değerli arkadaşlarımın özel bir menfaati ve çıkarı olmaksızın tamamen bir coşku ile tamamen bir sevgi ile tamamen br yürekten gelen akışla buraya kanalize oldunuz. Bu çok anlamlı bir iş bunun sorumluluğunu üzerimde hissediyorum. Samsun aşağı yukarı 2 aydır Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ilgili partimizin hangi adayla seçime gideceğine dönük bir süreci yaşadı. Bu süreçte ben zaman zaman söyledim sakin olun telaşlanmayın bu süreler uçağın türbülansa girmesi gibi yer yer zaman zaman türbülanslı olur ama taşlar yerine oturur. Ufak tefek sorunlar olursada bunları hoşgürün dedim. Nitekim dediğim gibi oldu. Önüzümüzde 4 aylık bir seçim kampanyası süreci var. Samsun'un 17 ilçesindeki 964 mahalleye Syn. Başbakanımızın da talimatıyla bana uğramadılar bana gelmediler diyemeyecek kadar tek tek insanlarımızı ziyaret edeceğiz" ifadelerini kullandı.
 
Samsun'u 2019'a taşıyacaklarını söyleyen Yılmaz;”Ben bu önümüzdeki dönem nasip olarda göreve devam edersem Türkiye'nin nasıl 2023 vizyonu varsa Samsun'un da 2019 vizyonu var. Bize düşen görev ötekileştirmeden herkese bir hoşgörüyü bir yürek zenginliğini göstermek benim görevimdir. Ama benim görevimin ötesinde bu şehirde yaşayan herkesin düşünmesi gereken 'ben bugün Samsun için ne yapabilirim, ben bu gün ülkem için ne yapabilirim' ne kadar özveride bulunabilirim diye bir sorumlulukta bulunmamız gerekir” şeklinde konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.