bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yusuf Ziya Yılmaz: “Ufkum Geniş İdeallerim Büyük”

SİYASET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Bu oyunu bozmak, avuçlarını ovuşturanların oyunlarına engel olmak için kutuplaşmak yerine daha çok kucaklaşmalı, birbirimize sarılmalıyız. Ancak böyle bu oyunu bozabiliriz” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Bu oyunu bozmak, avuçlarını ovuşturanların oyunlarına engel olmak için kutuplaşmak yerine daha çok kucaklaşmalı, birbirimize sarılmalıyız. Ancak böyle bu oyunu bozabiliriz” dedi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 30 Mart mahalli idareler seçimine yönelik çalışmaları kapsamında 6. ilçe ziyaretini AK Parti İl Başkanlığı ve Bafra İlçe Başkanlığı’nın organizesiyle Türkiye’nin önemli büyük tarım ovalarına sahip Bafra’ya gerçekleştirdi.

 

YILMAZ: “UFKUM GENİŞ İDEALLERİM BÜYÜK”

Bafra ilçesinde Gençlik Caddesi esnafını tek tek dolaşarak bol kazançlar dileyen Başkan Yılmaz, hem esnaflardan hem de vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Ziyaretlerde ülke ve kent gündemine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Başkan Yılmaz, 17 Aralık operasyonun perde arkasında Türkiye’nin Orta Doğu’da güçlenmesini istemeyen devletsel güçlerin oyununun olduğunu bir kez daha ifade ederek, kardeşlerin arasını açan bu oyunun kucaklaşarak ve sımsıkı bağlanarak bozulabileceğini kaydetti.

 

Gençlik Caddesi’nde esnafları ziyaret eden Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, ardında da Sürmeli, Evrenuşağı, Tütüncüler ve Dededağı köylerinde vatandaşlarla buluştu. Köy ziyaretlerinde halka hitap eden Başkan Yılmaz, Büyükşehir Yasası ile büyükşehir sınırlarının genişlediğini hatırlatarak, “3 dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra yeniden aday olmamın en büyük sebebi, tüm ilçe ve beldelere hizmet edebilme fırsatını yakalamış olmamdır. Buraya da sizlere nasıl faydalı olabileceğimizi öğrenmek, vizyonumuzu ve hedeflerimizi anlatmak için geldim. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Sizlere hizmet noktasında ufkum geniş, ideallerim büyük” dedi.

 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş’ın Bafra ziyaretinde Sürmeli, Evrenuşağı, Tütüncüler, Dededağı Köyleri ve Bafra Alaçamlılar Derneği ziyaret edildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.