bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yılmaz “Samsun'u 2019'a Hazırlayacağız” Dedi

SİYASET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yusuf Ziya Yılmaz, yeni dönem için hedeflerini açıkladı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yusuf Ziya Yılmaz, yeni dönem için hedeflerini açıkladı.

 

Samsun halkının yerel seçimde AK Parti'ye kendisine destekle hizmet hamlelerinin devam edeceğini belirten Yılmaz, AK Parti İl Başkanlığı binasında partililerle bir araya geldi. AK Parti Grup toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığını ilan etmesi sonrası Samsun'a dönen Yılmaz, il başkanlığı binasında açıklamalarda bulundu.

 

Yılmaz, yaptığı konuşmada; "Türkiye için 2023 yılı ne kadar önemli ise Samsun için de Kurutuluş Mücadelemizin 100'üncü yılı olacak olan 2019 o kadar önemlidir. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılı ile ilgili hedeflerini ortaya koydu. Bizde Samsunda 2019 yılı için hedeflerimizi ortaya koyuyoruz. Samsun, önümüzdeki dönem içerisinde Türkiye'nin en gelişmiş 10 büyükşehiri arasına girecek. 1919 yılında gerçekleşen Kurtuluş Mücadelemizin 100'üncü yılı olan 2019 Samsunda daha coşkulu kutlanacak. Samsun'u 2019 yılına hazırlayacağız" şeklinde konuştu.

 

Başbakan Erdoğan'ın verdiği adaylık sorumluluğunun bilincinde olduğunu belirten eden Yılmaz; "Ben de bu sorumluluğun bilincinde olarak daha fazla çalışıp, seçimlerde hem partimizin oylarını hemde Büyükşehir Belediye Başkanlığını en yüksek oyla kazanmanın gururunu yaşatacağım" ifadelerini kullandı.

 

AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nda düzenlenen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yusuf Ziya Yılmaz’ı karşılama ve basın toplantısında Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Yusuf Ziya Yılmaz’ın yanında oturdu. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.