bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yıldırım; Milli Görüş Farkını Bafra’da Göstereceğiz

SİYASET

Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Selçuk Yıldırım, ziyaretlerinde partisinin görüş ve projelerini açıklamaya devam ediyor.

Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Selçuk Yıldırım, ziyaretlerinde partisinin görüş ve projelerini açıklamaya devam ediyor.

 

YILDIRIM şunları söyledi; Millî Görüşçü belediye başkanı, kendisine oy versin veya vermesin, herkese eşit hizmet götürmeye çalışır. Başkanlığı bir emanet olarak görür. Emanete hıyanet etmez. Kul hakkından korkar. Kıyamet günü yaptıklarının hesabını vereceğine inanır. Hizmetlerini makam ve mevki için değil; ibadet aşkıyla yapar. “İnsanların hayırlısı, insanlara hizmet edendir” anlayışına sahiptir. Hırslı değil, azimlidir.

 

Bugün makam ve mevki hırsı öne geçmiş durumdadır. Maneviyattan çok maddecilik hâkimdir. İhtiraslar galiptir. Parti menfaati her şeyin üstündedir.

Ve asla;

Hiçbir sermaye grubunun,

Hiçbir etnik grubun veya dar çevrenin,

Sadece kendisine oy verenlerin adamı olmayacağız, bu anlamda hiç kimseye diyet borcumuz ve makamını borçlu olduğumuz siyasi denge grupları ve milletvekilleri yoktur. Doğru olduğuna inandığımız şeylerin mücadelesini vererek, Bafra’nın hakkını sonuna kadar kovalayarak tüm Bafra’nın belediye başkanı olacağız. Yine ilk defa Bafra’da bir ilki gerçekleştirerek işçi alımlarını yaparken, yapılacak işe uygun başvuruları bir havuzda toplayarak, noter huzurunda çekiliş yaparak, Milli Görüş farkını Bafra’da herkese göstereceğiz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.