bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yeni; Twitter Hesabından Açıklamalarda Bulundu

SİYASET

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni; yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda bazı bakanların oğullarının da gözaltına alınması ile ilgili twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, İstanbul ve Ankara'da düzenlenen yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda bazı bakanların oğullarının da gözaltına alınması ile ilgili twitter sayfasından açıklama yaptı.

 

AK Parti Milletvekili Yeni, düzenlenen operasyonla ilgili “Acele etmeyin, herşey ortaya çıkacak. Zaman herşeyi halleder” mesajı yayınladıktan sonra; "Başbakanımıza yüce milletimizin güveni tamdır. Varsa bir usulsüzlük. yolsuzluk Başbakanımız gereğini yapar. Vurun bakalım. Vurun ki tanıyalım. Zira her öğrenme eylemi ta'limle olmaz. "Vefa yok, ahde hürmet hiç, lafe-i bi medlul Yalan raiç, hiyanet mültezem, heryerde hak meçhul" Bugünü ne güzel de özetyor” şeklinde konuştu.

 

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni; twitter sayfasından ayrıca bir süre önce AK Parti'den istifa eden Hakar Şükür'e de göndermelerde bulundu. Yeni; Şükür'ün istifası ile ilgili olarak, "Sayın Hakan Şükür'ün gollerini iyi biliriz de manifesto diye ifade edilen bildirinin nasıl ve kimlerce hazırlandığını anlayamadık. Partiden istifa etmek yetmez, ahlaki olan Milletvekilliğinden de istifa etmektir” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.