bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yeni; “875 Saat’te 143 Yasa Yaptık“

SİYASET

AK Parti Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanvekili Ahmet Yeni, TBMM Genel Kurulunun 24. Dönem 3. Yasama Yılı'nda, 875 saat 45 dakika mesai yaparak 143 teklif ve tasarıyı yasalaştırdığını söyledi.

 Ak Parti Samsun Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanvekili Ahmet YENİ TBMM Genel Kurulunun 24. Dönem 3. Yasama Yılı'nda, 875 saat 45 dakika mesai yaparak 143 teklif ve tasarıyı yasalaştırdığını söyledi.

 

143 TEKLİF VE TASARI YASALAŞTI

Ahmet YENİ, “1 Ekim 2012-14 Temmuz 2013 tarihleri arasını kapsayan 24. Dönem 3. Yasama yılında, 139 birleşim yapıldı. 875 saat çalıştık. Muhalefet meclisi çalıştırmamak için elinden geleni yaptı. 111 kez toplantı yeter sayısı istedi, 286 kez karar yeter sayısı talep etti. Bakanlar Kurulu üyeleriyle ilgili 16 gensoru önergesi verdi. Ama biz de ısrarla çalıştık. Teklif ve tasarılardan 143'ünü yasalaştırdık. 24. Dönem 2. Yasama yılında başlanan yeni anayasa çalışmaları, 24. Dönem 3. Yasama Yılı'nda da devam etti. 48 maddede uzlaşma sağlandı. Yasama yılında, Çözüm Sürecini Değerlendirme Komisyonu ile Yasadışı Dinlemeleri Araştırma Komisyonu çalıştı. Yasadışı Dinleme Komisyonu, raporunu tamamlayarak TBMM Başkanlığı'na sundu. Diğer komisyon ise çalışmalarını sürdürüyor.”

 

 

SEÇİM BÖLGESİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM

13 Temmuz 2013 Cumartesi günü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesinin ardından tüm milletvekillerimiz gibi biz de seçim bölgemize gelerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ramazan ayı münasebetiyle yoğun iftar programlarında hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Yaptığımız yatırımları, belediyelerimizin çalışmalarını yerinde inceliyoruz. Esnaflarımızı ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Teşkilatlarımızla geçmiş dönemin değerlendirmesini ve gelecek dönemin planlamasını gerçekleştiriyoruz. Yaklaşan seçimlerle ilgili hazırlıklarımızı ve eksiklerimizi masaya yatırıyoruz. Bölgemizde gördüğümüz eksiklikleri gerekli mercilere taşıyıp çözüme kavuşturuyoruz.

 

 

YEREL SEÇİMLERE ÇOK İYİ HAZIRLANIYORUZ

Önümüzdeki yerel seçimler çok önemli. Bu bilinçle çok iyi hazırlanıyoruz. Biz zaten milletin içindeyiz. Nereyse her hafta Samsundayız. Milletin nabzını iyi tutuyoruz. Belediyelerimiz de iyi çalışıyor. Milletimizi daha da memnun etmenin gayreti içindeyiz. Muhalefetin övündüğü projelerin, hizmetlerin yirmi katını biz bir seferde toplu açılışlarla hizmete sunuyoruz. Ancak bu bizi asla rehavete sokmuyor, sokmayacak. Çünkü daha da iyisini yapabilecek birikimimiz var, ekibimiz var, vizyonumuz var.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.