bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yakakent AK Parti’den Mahalle Ziyaretleri

SİYASET

Yakakent AK Parti İlçe Başkanı Saliha Korkmaz, Covid-19 salgını dolayısıyla ziyaretlerimizi hassas bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Yakakent AK Parti İlçe Başkanı Saliha Korkmaz, Covid-19 salgını dolayısıyla ziyaretlerimizi hassas bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Elimizden geldiğince vatandaşlarımızı ziyaret edip talep ve isteklerini dinliyoruz.

Yakakent AK Parti İlçe Başkanı Saliha Korkmaz, “AK Parti her zamankinden daha diri bir şekilde halkın yanında olacaktır. Yakakent’e bağlı bulunan bütün mahalleleri tek tek ve gezerek halka ulaşmaya ve onların dertlerini dinlemeye devam ediyoruz. Sevgi ve muhabbet ile bakan gözün ve söyleyen sözün giremeyeceği gönül yoktur. Severek yaptığımız işler farkını hemen ortaya koymaktadır. Dolayısıyla sevgide, güvende ve inançta mesafenin olmadığını bizlere hissettiren vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yakakent AK Parti İlçe Başkanı Saliha Korkmaz yaptığı açıklamada, “AK Parti Yakakent İlçe yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ‘İnandığımız Yolda Yürümeye Devam Ediyoruz’. Yakakent AK Parti İlçe Başkanı Saliha Korkmaz ve AK Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri ile değişik günlerde Ali Avcı, Züleyha Sarı, Nilüfer Erdoğan, Aykut Şen, Zafer Paralı, Ali Coskun, Mecit Baş, Fatih Kocabaş, Sezi Durhat, Orhan İlhan, Kadın Kolları ve gençlik kolları başkanlarımız ile birlikte Halkımızın yanında olmaya, mahallelerimizi karış karış gezmeye, vatandaşlarımızı dinlemeye devam ediyoruz. Bizlerden desteğini ve dualarını esirgemeyen değerli büyüklerimize, huzurlu, sağlıklı ve uzun bir ömür dileyerek, tüm yaşlı vatandaşlarımızın sevgi, saygı ve hürmetle ellerinden öpüyoruz. Samimi sohbetleri ve ev sahipliği için vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.