bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yakakent AK Parti İlçe Kadın Kolları Kongresi Yapıldı

SİYASET

AK Parti Yakakent 6. Olağan İlçe Kadın Kolları Kongresi koronavirüs tedbirleri kapsamında Yıldızlan Gardın Düğün salonunda yapıldı.

AK Parti Yakakent 6. Olağan İlçe Kadın Kolları Kongresi koronavirüs tedbirleri kapsamında Yıldızlan Gardın Düğün salonunda yapıldı.

Ak Parti Yakakent 6. Olağan Kadın Kolları kongresine İl Başkan Yardımcısı ve Yakakent koordinatörü Haluk Bülbül, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve yönetimi, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ve Yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Divan'ın oluşturulmasının ardından protokol konuşmalarına geçildi.

 İl Başkan Yardımcısı ve Yakakent koordinatörü Haluk Bülbül konuşmasında, Bizleri onurlandıran tüm katılımcılara teşekkür ediyor kongremizde seçilecek an kadın kolları Başkanımıza ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Kongrede konuşan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser; "Yakakent İlçe Kadın Kollarının 6. Olağan Kongremizi hayırlısıyla yapıyoruz. Bizleri onurlandıran tüm katılımcılara teşekkür ediyor Kadın Kolları Başkan Adayımız Muhteber Çevik hanıma yeni seçileceği ilçe başkanlığı görevinde ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Yakakent Ak Parti İlçe Başkanı Saliha Korkmaz yaptığı konuşmada, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK davamıza destek veren Yakakent'imiz ve davamızın emektarları Yakakentli AK kadınlarımız başımızın tacıdır.” dedi.

Kongrede Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma Yakakent için ak kadınlarla inandıkları yolda yürüdüklerini belirten Kıyma, “AK kadınlarımızın 6. Olağan Kongre sürecinde Yakakent ilçemizde görevine yeni seçilecek Kadın Kolları Başkanımız Muhteber Çevik ve yönetimine başarılar diliyorum. Kongremiz İlçemize, İlimize, Partimize hayırlı olsun dedi.

İlçe Kadın Kolları Başkanı seçilen Muhteber Çevik kongre sonrası yaptığı konuşmada şunları söyledi, kongrenin hayırlı olmasını dileyerek, “Dünün cepheye silah taşıyan Nene Hatun’larının bugün, sivil toplum örgütlerinde ülkenin birlik ve beraberliği için, evdeki işlerini, aşlarını bırakarak bu teşkilatta görev almaya koşmuştur. Zor bir görev gerçekten sizler olmasanız bizler bu davanın en üst noktaya taşımanızda gösterdiğiniz çabaya teşekkür ediyorum. İlçe teşkilatı olarak tüm çalışmalarınızda yanınızda olacağız. Birlik beraberlik içinde olursak kimse bizi bozamaz, bölemez” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.