bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Ünlü; “Biz Kendimiz İçin Değil, Bafra İçin Yola Çıktık“

SİYASET

CHP Belediye Başkan Adayı Ecz. Kemal Ünlü,"Biz Kendimiz İçin Değil, Bafra İçin Yola Çıktık" dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Ecz. Kemal Ünlü, Esençay, Şeyhulaş, Gazibeyli de yaptığı konuşmada; “Biz siyasetteki bu kirliliğe, dedikodu ile beslenmeye ve bir yerlere gelmeye çalışanlara, Bafra’yı bir köy kente çevirenlere, Bafram’daki işsizliğe, vizyonsuz yöneticilere hemşerilerimle birlikte en güzel cevabı 30 Martta sandıklarda vereceğiz.
Benim yolum; anıldığında mafyası ile konuşulmayan, marka ürünlerinin öne çıktığı, çöp tarlalarından arınmış, nefes alınabilen, yeşil alan ve sosyal yaşam alanlarına sahip, üretim yaparak işsizliğe çare bulan, tüm Türkiye ye örnek bir şehir yaşamını kurma yoludur. Bu yol da köyler de mahallelerde gösterilen yoğun ilgi ve destekle emin adımlarla yürüyoruz. Bizi ne MHP’lilerin çıkardığı dedikodular, ne AKP’nin kağıt üzerine çizilmiş safsataları yolumuzdan geri döndüremez. Tam aksine daha çok güç verir. Ayak seslerimiz AKP’yi de MHP’yi de rahatsız ediyor. Elleri ayakları tutuldu, partimize akın akın diğer partilerden katılım sürüyor. Bu 30 Martta CHP’nin Bafra’da iktidarının müjdesidir. Kirli siyaset oyunları asla bize zarar veremez aksine güçlendirir.

Bafra’nın geçmiş 20 yılını ziyan eden AKP ve MHP 30 Martta halktan gereken dersi alacaklardır. Hemşerilerimin yoğun ilgi ve alakasına, göstermiş oldukları güvene teşekkür ederim. Sandıklarda AKP’de MHP’ye de hep birlikte cevap vererek, yalana, talana, soyguna yeter artık diyeceğiz” dedi. 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.