bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Türel,“Anketten Çıkan Adayımız Olur“

SİYASET

11 Kasım'da Başbakan ve ekibi toplanıyor. AK Parti'de ilk değerlendirme yapılacak. Anket sonuçlarına göre 'Seçmenin en çok istediği kişi' aday olacak.

11 Kasım'da Başbakan ve ekibi toplanıyor. AK Parti'de ilk değerlendirme yapılacak. Anket sonuçlarına göre 'Seçmenin en çok istediği kişi' aday olacak.

 

Samsun Büyükşehir ve ilçelerinde AK Parti'nin 97 aday adayından hangilerinin aday olacağıyla ilgili en önemli sürece girildi. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, halktan en fazla oyu alacak adayla seçime gideceğiz. O nedenle kamuoyu anketlerini önemsiyoruz." dedi.

 

ÇOK ANALİZ AZ RİSK

Türel, "11 Kasım2da Başbakanın başkanlığında toplanıyoruz. Büyükşehrin adaylarını değerlendirmeye alacağız. Bu değerlendirme süremizin ucu açık. Anketler, akademisyenlerden oluşan ekibin saha çalışma raporları, milletvekillerinin görüşü ve temayül sonuçlarının örtüşmesi gerek. Çoklu analiz, en az risk demektir." diye konuştu.

 

1 ARALIK'A KADAR SÜRE VAR

Temyülle ilgili sonuçların kimse tarafından bilinmediğini çünkü torbaların açılmadığını söyleyen Türel, "Teşkilatımızın görüşleri önemlidir ancak tek belirleyici değildir. Biz hiç kimseye 'istifa etme seni aday yapmayacağız' demeyiz. 1 Aralık 2013'e kadar istifa edebilirler. Aday yapmayı düşünğümüz olursa 'istifa et' deriz." dedi.

Kaynak: Halk Gazetesi

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.