bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Tülay Bakır'dan Ak Parti Teşkilatı'na Ziyaret

SİYASET

AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır; Bafra ilçesinde ilçe teşkilatına ziyarette bulundu.

Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven yaptığı konuşmada; “Hafta sonu Başbakanımızın Samsun'da yapmış olduğu açıklamada ve Başbakanımızı karşılamada verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim. Kadın Kollarımız Genel Merkez’de, ulusal medyada Başbakanımızın bu son dönemdeki duruşu ile ilgili ‘Dik Dur Eğilme, Bafra seninle’ sloganı ile yerel medya ve il genelinde Bafra’nın adını duyurmuş oldular. Bu anlamda teşekkür ediyorum. Başbakanımızın daha önceki katılımlarındaki gibi güzel bir katılım ve destek sağladınız. Bu anlamda yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum. Bugün Milletvekilimiz Tülay Bakır bizimle beraber olacak ve Bafra`da birkaç yeri ziyarette bulunacağız” şeklinde konuştu.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin de konuşmasında; “Başkanımızın dediği gibi bugüne kadar Samsun’da yapılan her türlü faaliyetlerde ciddi katılımlarda bulunduk. Bunlar kolay olmuyor. Maddi manevi yönleri var. Tabi bunların birlikte hareket edildikçe aşılacağını görülüyoruz. Bu direnç olduğu sürece sayın Başbakanımız da dik duracaktır. İnşallah bu birliktelik bundan sonrada bu şekilde devam eder” ifadelerini kullandı.

 

Samsun Milletvekili Tülay Bakır da konuşmasına; “Yönetimdeki arkadaşlarım, Belediye Başkanı, İlçe Başkanım beni her seferinde mahcup ediyorsunuz. Bir saat öncesi haber verilip bir il kongresi kadar kalabalık nasıl olur? Bilemiyorum. Bu kadar büyük bir coşkuyla nasıl destek olunur bilemiyorum” şeklinde konuştu.

 

Samsun Milletvekili Bakır konuşmasında; “Gerçekten o gün verdiğiniz, o moralle Başbakanımız gitti. İktidarlarında çok zor günleri var. Bir Genel Başkan olarak Başbakan olarak yürütmek kolay değil. Canla başla doğrudan ayrılmadan insanların yok yere mağdur edilmemeleri için başbakanımız büyük bir güç sarf ediyor. Bunun bilincinde olmak lazım. Başbakanımız kendi kişiliğinin yanı sıra sizlerden aldığı destek ile güçlü oluyor. Eğer bizim partimiz güçlü organize olmasa bu kadar insanda gece gündüz çalışmasa Genel Başkan bu kadar güç bulamaz, meydanlara çıkıp konuşamaz.

 

Gezi olaylarında da Samsun gene böyle destek verdi. Bu badireyi de böyle atlattık. Böyle şeyler olacak. Özellikle önümüzdeki seçimlerde. Siyasette alışamadığım şey, meyve veren ağaç taşlanır. Sizin şevkinizi kırmaya, dedikodularla yıpratmaya, üzmeye, aramıza nifak sokmaya çalışıyorlar. Burada elimizden geldiği kadar bir arada durarak cevap vermeye çalışıyoruz ve bunu başarıyoruz” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.