bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Topkaya “Bafra Projelerimizle Değişecek”

SİYASET

MHP Bafra Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya, esnaf ve halk ziyaretlerinin yanında sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine de başladı.

 MHP Bafra Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya, esnaf ve halk ziyaretlerinin yanında sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine de başladı. Bu kapsamda Bafra Genç İş adamları derneğini ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile dernek mensupları bulundu.

 

Ziyaret sırasında MHP Bafra belediye Başkan aday adayı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya şunlara söyledi. “ Sivil Toplum kuruluşları ortak aklın merkezidir. Demokrasinin bazen ana bazen de kılcal damarlarıdır. Bu nedenle çok önemlidir. Yönetiminde görev aldığım derneğimizi ziyaret etmekten, istişare içinde olmaktan mutluyum. Bafra için bir değişim gerektiğine bu değişimin projelerini hazırlamış, teknik ve idari kadrolara sahip bir anlayış ile gerçekleşeceğine inanıyoruz. Biz bu konuda hazırlıklı ve hazırız. Bafra için yeni bir dönemi ve değişimi başlatmak için iddialı ve kararlıyız. Halkımızdan desteklerini bekliyoruz. Şu ana kadar bu anlamda ciddi destek gördük. Halkımızı kararlı gördük “ şeklinde konuştu.

 

BAGİAD Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu Ziyaret sırasında şunları söyledi:” Öncelikle Sayın Özgür Topkaya Bey’e nezaketi için teşekkür ediyorum. İçimizden, yönetimimizden bir arkadaşımızın böyle kutsal bir göreve talip olmasından mutluluk ve gurur duyuyoruz. Hangi siyasi partiden olursa olsun Bafra için yola çıkan herkes başarılar diliyoruz. Derneğimizde her siyasi partiden arkadaşımız var. Partilerde göreve talip olan arkadaşlarımız var. Bu bizler için mutluluk kaynağıdır. Dernek olarak bizde siyasete ve Bafra’ya hangi hizmetleri yapabilir ve projeleri sunabiliriz, siyasi yandaşlık içinde olmadan bunları bir kampanya ile açıklayacağız. Katkı yapacağız” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.