bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Suriye’ye Müdahele, İsrail’in Güvenliği İçindir

SİYASET

Saadet Partisi Bafra Eğitim Başkanı Selçuk Yıldırım; “Suriye’ye Müdahele Müslümanların Değil, İsrail’in Güvenliği İçindir” dedi.

 Mısır’da Muhammed Mursi hükümetine, İsrail’in ve batının çıkarları sekteye uğradığı için 11 ay dayanamayan Siyonist ve haçlı sürülerinin, Suriye’de 3 yıldır devam eden iç savaşa ve katledilen 150 bin sivile suskun kalması gözlerimizin önündeyken, şimdi ne oldu da ABD, AB, NATO, BM haçlı ittifakı, aniden merhamete gelip, müdahale çığırtkanlığına başladı.


Zalim Esad rejiminin kimyasal silahlarla kendi halkını öldürmesini bahane edenlerin asıl derdi, bu silahların kendilerine ve özelliklede İsrail’e yönelme endişesidir. Maalesef ülkemizde de ulusal basının kahir ekseriyetinin ve bir kısım çevrelerin, bu savaş meraklısı ve siyonizmin ekmeğine yağ süren yayınları,canavardan merhamet bekleme gafilliğidir. Üstelik canavarın, bu işin sonunda dişleriyle tırnaklarının kirasını da isteyeceği malumdur.Emperyalist kafaların,kendi güvenliği için tehdit olarak algıladığı,kitle imha silahlarının kullanımının ardından gösterilen hassasiyeti Müslümanların lehine sananlar; Afkanistan, Irak, Pakistan, Filistin, Libya, Somali, Ebu Gureyb ve Guantanamo’da yapılanları unutmuş görünüyorlar. Ancak; Saadet Partisi olarak ABD ve şeytan şebekesinin kanlı tarihini unutmayacağız, unutturmayacağız.

Ayrıca; biz şuurlu Milli Görüşçüler olarak, devamlı sergilenen bu tiyatroyu çok iyi biliyor ve her siyasi tespiti tam isabet sağlayan ve hep haklı çıkan bir davanın mensupları olarak tüm milletimize tebliğ ve uyarı görevimizi ifa ediyoruz .Tek çözüm ise, Prf.Dr.Necmettin ERBAKAN Hocamımızın kurduğu ve çok yakın bir zamanda yeni bir dünyanın merkezi olması kaçınılmaz olan, D8’lerin Türkiye öncülüğünde işlevsel hale getirilmesidir.

Kamuoyuna saygılarımızla….

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.