bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

SP Adayı Yıldırım’dan Pazaryeri Esnafı’na Ziyaret

SİYASET

Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Selçuk Yıldırım Büyük pazaryerini ziyaret ederek esnafın ve köylü kadınların sorunlarını dinledi.

Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Selçuk Yıldırım Büyük pazaryerini ziyaret ederek esnafın ve köylü kadınların sorunlarını dinledi.

 

Ziyaretler esnasında özellikle köylerden gelerek ürünlerini satmaya çalışan köylü kadınlardan satış yeri ile ilgili yoğun şikâyet aldıklarını aktaran Yıldırım şunları kaydetti; “Pazaryeri düzenlemesinin güzel fakat eksik olduğu kanaatindeyiz. Özellikle civar köylerden gelerek satış yeri noktasında ve bayanlara özel lavabo, mescit gibi insani ihtiyaçlarını karşılamak üzere yeni düzenlemelerin yapılması zaruridir. Bu ihtiyaçlara binaen köylümüzün yetiştirdiği organik ürünlerin pazarlanacağı organik ürün ve kadınlar pazarı projemizi hayata geçireceğiz. Ayrıca Bafra’mızın her geçen yıl genişlemesi münasebetiyle küçük ve modern semt pazarları oluşturarak yol kenarlarında ve kaldırımlardaki satış uygulamalarını ortadan kaldıracağız. Böylelikle hem görüntü kirliğini yok edip şehre bir düzen vereceğiz hem de ekmek parası için büyük sıkıntılar çeken seyyar satıcı kardeşlerimize de bir yer imkânı sağlamış olacağız. Her şeyde olduğu gibi bu hizmetleri de gerçek manada ancak Milli Görüş yapar. İnanırsanız yaparsınız” şeklinde konuştu.

Yorumlar (1)

ESNAFIN BİRİ 10 Yıl Önce

bafra büyük pazarindayim bi̇r baktim saadet parti̇si̇ beld.bşk.adayi pazar esnafini halki köylüyü selamliyor,elleri̇ni̇ sikiyor ben saadet parti̇si̇ başk. adayiyim di̇yerek halkin görüşleri̇ni̇ aliyor.genç di̇nami̇k bi̇lgi̇li̇ sevecen yüzü nurlu bi̇r ki̇şi̇ bi̇rden i̇çi̇m isindi i̇nşaallah mi̇lleti̇mi̇z bu genç kardeşi̇mi̇zi̇ destekler.bende i̇naniyorumki̇ erbakanin adamlarindan memlekete zarar gelmez rahmetli̇yi̇ şi̇mdi̇ çok ariyoruz.beni̇m oyum saadete vesselam ........

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.